Vabastava hingamise töötubade nelik Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil Tartus
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Nov 22 K 18:15
2017 Dets 06 K 20:45
Europe/Riga
Tunnuspilt

 NB! Varasemad kuupäevad olid 22.11-6.12. Kuna ettevalmistused osutusid plaanitust ajamahukamaks ja ideid tuli juurde, muutsime kolmiku nelikuks ja lükkasime selle algust (ning tahes tahtmata ka lõppu) edasi. Kui teil oli soov alustada juba 22.11, sobib teile väga hästi meie tasuta tutvustav Algallika meetodi töötuba samas kohas 22.11 kell 18.15-20.15. Palume tulekusoovist teada anda! Kohtumiseni!

Algallika Protsess ja Hingamistöö (SOURCE Process and Breathwork) on hingamisteraapia meetod, kus rakendatakse aktiivset kuulamist ja teadlikku hingamist, aktiveerimaks sügavaid pikalt allasurutud tundeid ja vabastamaks pärsitud eluenergiat.

APH tähtsustab eostamise, looteperioodi, sünni ja varase lapsepõlve olulisust inimese kujunemises ja aitab kaasa neil kriitilistel aegadel kujunenud negatiivsete baasmõtete teadvustamisele ja tervendamisele. Kui eluvähendavad mõtted on päevavalgele toodud ja eluenergia voolab, on sõnastatud uued baasmõtted ja on selgunud, et meil on igal ajahetkel valik, sünnib tervenemine ja integratsioon, uus Algallika kogemus. Ohvriteadvus transformeerub loojateadvuseks.


Algallika Protsess ja Hingamistöö on terviklik terapeutiline süsteem, kus sulanduvad tõhus protsessitöö ja teadlik integratiivne hingamistöö. Meetod aitab teadvustada ja tervendada allasurutud tundeid, nendega seotud mõtteid ja mälestusi. Ühendatud hingamine on vahend energia stimuleerimiseks, enda keskmesse toomiseks ja teadlikult oma eluenergiaga tegelemiseks. Klient õpib hingama taotlusega ning kasutama suuremat eluenergiat teadlikult laienemiseks ja muutumiseks valitud mõtetele energia andmiseks. Tulemuseks on suurem loovus, enesekindlus ja küllus ning piiranguteta eneseväljendus, millega kaasneb soov teha head ja aidata ka teisi.


Meetodi loojaks ja pidevaks enesearendajaks on angloameerika terapeut ja vaimne õpetaja Binnie A. Dansby, kes tugines seda tehes oma üle 30 aastastele kogemustele hingamisterapeudi ja sünnitoetajana ning toetub järjest enam ka teadusuuringutele ja positiivsele psühholoogiale.


Neli töötuba on pühendatud neljale Algallika protsessile:


29.11. Ohvrimentaliteedist loojamentaliteedi juurde Hommikupalve abiga. Selle asemel, et süüdistada oma olukorras teisi inimesi ja asjaolusid, võtame selle eest täieliku vastutuse ja hakkame teadlikult looma imelist tulevikku. Sisendame endale edu ja õnnistusi, hingates Hommikupalve, Algallika meetodi Imede kursusest inspireeritud tüviteksti saatel.

06.12. Algallika Arhetüüpsed Afirmatsioonid ja Algallika meditatsioon. Uurime tüüpilisi baasmõtteid ja Algallika afirmatsioone. Hingame Algallika meditatsiooni saatel, mis on positiivsete kinnituste kogum.


13.12. Andestamine andmise/kinkimise võttes ja Andestamise meditatsioon. Räägime andestamise kasulikkusest, eri andestamismeetoditest ja kinkimise vormis andestamise eelistest. Hingame Andestamise meditatsiooni saatel, andestades oma emale, isale ja iseendale.


20.12. Sisemine Laps ja Südame Äratamise meditatsioon. Sisemine Laps on meie lapselik alge. Meie täiskasvanuea põhiülesanne on hakata tema armastavaks lapsevanemaks. Hingame Südame Äratamise meditatsiooni saatel, kus hingame koos oma Sisemise Lapsega läbi kõigi tšakravärvide ja tšakrate.


Töötube juhendab Binnie A. Dansby 4-aastase hingamisterapeutide koolituse läbinud ja Binnie iga-aastastel jätkukoolitustel käinud hingamisterapeut Reet Karro.


Iga töötuba koosneb lühitutvustusest, praktilistest harjutustest ja vabastava hingamise seansist, millesse on samuti integreeritud õpitavaid harjutusi.


Töötoad toimuvad Tartus, Juugakojas, spetsiaalselt hingamise ja mediteerimise jaoks mõeldud 30 m2 mööblivabas ruumis naturaalsest linoleumist põrandaga.


Need kestavad 2,5 tundi, 18.15-20.45.
Selga palume panna mugavad kihilised riided. Kaasa palume võtta pehme peaaluse või küljealuse pleedi, teise pleedi peale võtmiseks ja veepudeli.


Kogu nelik maksab korraga makstes 50* €, kolm kohtumist 39* €, kaks kohtumist 27* ja üks kohtumine 14 €.


Kellele see hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile stipendiumitaotluse. Stipendiumi ei maksta välja rahas, vaid see vähendab kursuse hinda 10-30 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise ettepaneku.


*= sisaldab 14€ tagastamatut ettemaksu.


Maksta saab ette panka: OÜ Juugakoda, a/a EE752200221066957510 Swedbangas, viitenumber 10935 või sularahas kohapeal. Soovi korral saab arve.


Tulekusoovi korral palume registreeruda siin: https://goo.gl/forms/8EvmBcXU9sjHellr1 või meilitsi energiakool@juugakoda.ee või SMS/tel 56 49 27 69.


Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

 

 

 

Sarnastel teemadel