Eesti Reiki Kool: Pööripäeva kaugreiki maraton: Vikerkaare Reiki Suurpuhastus 2017
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Dets 21 N 12:00
2017 Dets 22 R 18:00
Europe/Tallinn

Pööripäeva kaugreiki maraton:
Vikerkaare Reiki Suurpuhastus 2017
21.12. kell 12:00 – 22.12. kell 18:00



Reiki maratoni vägi ja taotlus loob eeldused Sinu 2017. aasta puhastumiseks, harmoniseerumiseks ja energeetiliselt sellest aastast lahtilaskmiseks.
Energiat kanaliseerivad Eesti Reiki Kooli Reiki Meistrid: Veronika Padar, Age Pihlak, Eve Oidsalu, Heiki Pikker ja Anti Kreem.

Ööpäeva jooksul saadame Sulle ja Sinu kodule Vikerkaarevärvilist Valgust. Värviline Reiki aitab vanast energiast lahti lasta, et eluenergia oleks järjepidevalt liikumises, siis saab kergelt ka uus, harmooniline energia tulla. Reiki väe abiga pühime kodust välja laiskuse, rumaluse, mustuse ja vaesuse. Uhame peast välja vaimupimeduse, et hing saaks vabaks hirmudest ja keha puhtaks haigustest. Ümbritseme ja läbistame kirgaste valguslaengutega 2017. aaasta ja vabastame Sinu elujõu kannatusi tekitanud sündmustest ja suhetest. Vikerkaar loob tervendava kaare üle eluloo sündmuste ja tugeva kookoni ümber aura.

1. Et see reikiseanss oleks sinu jaoks veel tõhusam, siis alusta ka sina juba täna ettevalmistustega pööripäeva seansiks:

  • Selleks vaata oma kodus ringi ja alusta ruumipuhastusega ning lase seisev energia taasringlusse. Korista ja sorteeri välja asjad, riided, mida pole juba ammu kasutatud ning anneta või kingi need ära. Sedasi teed ruumi uuele energiale!
  • Ja viska elamisest välja katkised, võõrad või...

2. Et sa saaksid ise oma elu looja olla, siis anname sulle mõttemustri positiivseks muutmiseks ühe lihtsa deprogrammeeriva reikitehnika....

3. Et sinu järgnevad päevad oleks valgust, teadlikkust ja tegutsemislusti täis, siis anname sulle häälestusvahendiks ühe lihtsa loitsu/taotluse. Õpi see pähe ja...


 Registreeru ja põhjalikku infolehte loe edasi siit:  https://reikikool.ee/kaugreiki-maraton-pooripaeva-lopetamised/

 

 Ürituse energeetiline värav avaneb, kui olete teinud annetuse:
MTÜ Eesti Reiki Kool
Swedbank konto nr: EE762200221049460244
Selgitusse märkige: "annetus"
Annetus: 8 EUR (30 t 1 osaleja)

Palun registreeruge www.reikikool.ee

Üritusega saate ühineda ka facebooki kaudu:

https://www.facebook.com/groups/137203516292494/

 

 

Sarnastel teemadel