Reiki II astme koolitus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Veebr 17 L 10:00
2018 Veebr 18 P 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kui olete piisavalt praktiseerinud ja tunnete vajadust reiki salaväesse veelgi enam süveneda, siis oled oodatud Maire Sirkel Reiki II astme koolitusele, mis toimub Tartus, Gaia Kristallid poes, Pepleri 23- 37, 17. veebruar 10.00 - 17.00 ja 18. veebruar 15.00 - 21.00.

"Kursus juhatab Sind teeotsale, et süvendatult töötada oma sisemise lapsega, ehk siis tervendama oma lapsepõlve traumasid ja valusid, suhteid oma vanematega. Sealt edasi ka noorus ja kõik eelnevad eluaastad sinu praeguse vanuseni. Nii, et mida nooremalt alustad seda vähem tööd.
See saab võimalikuks kuna saad vajalikud "tööriistad" ja tehnika kuidas saata tervendavat reikienergiat ajas ja ruumis. "Tööriistadeks "on siin kolm püha reiki sümbolit, millega ma pühtsen sind töötama läbi tseremooniaalse väeülekande, mis ühtlasi suurendab märkimsväärselt sinu võimet reiki enrgiat vahendada. Pühitsuste tulemusena mitte ainult ei suurene vahendatava energa hulk, vaid see muutub ka peenemaks ja võimsamaks, töötades mitte ainult füüsilise keha sageduses vaid ka mentaalsel ja emotsionaalsel pinnal, tehes võimalikuks tervenemise sügavamatel tasanditel, nii sinu enda jaoks kui ka nende jaoks keda tervendad.
Õpetan ka seda kuidas praktiliselt kõike teha. Kuidas viia läbi raviseanssi, siis kui inimene on kohal, või siis kui ta on geograafiliselt kaugel, kuidas saata reikit minevikku ja tulevikku, et tervendada? Mis käteasendite juures ja mis positsioonides, mis sümboleid kasutada? Kuidas tulevikku vajalikus suunas mõjutada? Kuidas puhastada ruume, asju, laadida kristalle toitu jne? Kuidas panna kaitset kodule, autole inimestele jne? Kuidas panna keerama kinnikiilunud ja külmunud lukud ja tööle saada jupsivad seadmed ?
Peale kursuse läbimist annan tunnistuse. Koolitusel saadud teadmised ja oskused teevad võimalikus töötamise proffessionaalse tervendajana, aga loomulikult võib seda kõike ka enda ja oma lähedaste tarbeks õppida.
Reiki oma põhiolemuselt on siiski vaimne enesearenduslik praktika, millega kaasneb võime tervendada."

Osaluspanus: 150 €
Palume osalemissoovist varakult teavitada registreerides
Gaia Kristallid poe telefonil 7352772 või e-mailil info@gaiakristallid.ee

Sarnastel teemadel