Avardumine Vaikuses - meditatsiooni ja hingamistöö suvelaager
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuli 23 E 12:00
2018 Juuli 28 L 14:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

23 – 28 juuli 2018 Algallika keskuses

Juhendaja Tiia Lõoke koos sõpradega

Tule tõsta oma eluenergiat ja elukvaliteeti!
Puhka tõeliselt ja puhasta oma meel ja keha! 

Selle retriidi märksõnadeks on:

  • keskendumist ja rõõmu toovad meditatsioonid (hingamise teadvustamine ja brahma viharad)
  • hingamistöö maas ja soojas vees (Leonard Orri metoodil hingamistöö 38C sooja vee basseinis)
  • vaikus ja meelerahu, meedia- ja infopaast
  • kehaline liikumine, jooga, tantsurännakud
  • gongi ja tiibeti kausside helid, gongiteraapia
  • Tule, vee, õhu ja maa elementide teadlik kasutamine, rituaalid
  • keha ja meelt pingetest vabastavad harjutused, TRE meetod jt praktikad
  • Puhastumine puhta vee ja spetsiaalse toiduga
  • Oma elu uuel tasemel loomine keskendunud seisundi ja loovate mõtetega
  • jalutuskäigud kadakarajal ja kaugemal

Enese laadimiseks või tervenemiseks ei piisa ainult rääkimisest, selleks on vaja võtta aega enda jaoks ja osata lõdvestuda. Kehatöö ja hingamistöö on parim vahend peast kehasse jõudmisel ja lõõgastumisel, mis aitab argiteadvuse "ahvi-meele" välja lülituda ja loob hea kontakti oma keha, tunnete ja üliteadvusega. Üliteadvusest juhindudes oleme kõik suured loojad – oma elu meistrid, loovalt ja kindlalt Oma Teel kulgejad.

Vaikusest saab kõik alguse. Varahommikust kuni lõunani hoiame vaikust, pärast lõunat saame omavahel verbaalselt jälle suhelda. Meditatsioonide ning keha- ja hingamistöö praktikate kohta on võimalik tulla juhendaja juurde individuaalsele vestlusele. Laagri keskel on üks täielik vaikuse ja tuleteraapia päev. Kogeme lõkketule ja vee tervendavat mõju. Sel päeval puhastame oma keha ja meelt ainult värskeid ja maitsvaid toormahlu juues.

Oluline osa on väestav toit. Hommik algab värskete toormahlade või smuutiga, lõunal on toortoit (toorsalatid või supid) ning õhtul soe täistaime (vegan) toit. Toidud ei sisalda muna-, piima-, nisu- ega lihatooteid. Päeva jooksul võib juua ürditeesid ja allikavett. Menüü on koostatud selliselt et toetada maksimaalselt kehalist puhastumist ja anda organismile piisavalt energiat. Õpime kokkadelt ka toortoidu ja vegan-toidu põhimõtteid ja valmistamist.

Laagri algul anname juhendajale ära oma telefonid ega ei võta laagrisse kaasa arvutit. Anname endale kindla võimaluse äratada oma sisemine loovus, jõud ja tarkus. Mida vähem sõnalist infot välisest maailmast sisse tuleb seda rohkem lõdvestume oma sisemaailma, hakkame ühendume oma eheda minaga, mõistma mis on oluline, mida teha ja mida mitte, saabub selgus ja rahu.

Paastudes mõneks ajaks välisest infovoolust puhta looduse keskel kasvad seesmiselt palju rikkamaks. (Praktilise poole pealt teadmiseks et sinu lähedastel on võimalik sinuga ühendust võtta laagri juhendaja kaudu kui selleks tõesti vajadus peaks tekkima). Anname Sulle võimsad tööriistad enda sisemaailma ja kõrgemate teadvuse seisunditega ühendumiseks. Loobudes mõneks ajaks raskemast toidust (lihast, piimatoodetest, nisust ja rafineeritud suhkrust) puhastuvad Sinu keha ja meel imeväel ja see toetab jõuliselt kõiki sinu vaimseid praktikaid. Grupiga seda kõike üheskoos teha meeltülendavas ja inspireerivas keskkonnas on kergem kui üksi.

..............................................


Tiia Lõoke on psühhoog, psühhoterapeut, hingamisterapeut, tervendaja, Teadliku Loomise ja Hingamistöö Akadeemia ja Algallika keskuse looja. Loe lisa siit...

Suvelaagris juhendab liikumispraktikaid ja on oma särava kohalolekuga kõigile toeks hingamisterapeut ning tantsu- ja liikumistehnikate praktiseerija Pille Allik-Trepp ning kundalini jooga, hingamistöö ja gongiteraapia õpetaja Liina Mark.

Toitude ja toormahlade eest kannavad hoolt Maily Kerdo ja Laura Vilbiks. Maily on Elja tarkuseaia perenaine ja toortoidu seminaride ja festivalide korraldaja, kes on läbi toortoitumise muutnud oma elukvaliteeti ja tervist. Laura on olnud viis aastat vegan ja eluaegne taimetoitlane, tal on suur kogemus sooltepuhastuslaagrites toormahlade ja -toitude tegemisel.

Laagris on võimalik võtta üld- ja kõhumassazi Almer Jansult. Kõhumasaaž -Chi Nei Tsang on hiinast pärit siseorganite massaazi suund vabastamaks meie keha emotsionaalseid-, vaimseid-ja kehalisi blokeeringuid. Massazid on lisatasu eest.

Orienteeruv kava: 8-9.00 hommikupraktika, 9-10.00 hommikusöök, 10-12.45 praktika, 13.00 lõunasöök, 15-17.30 praktika, 18.00 õhtusöök, 19 – 20.00/21.00 õhtupraktikad. Praktikad toimuvad ka õues.

Retriit algab esmaspäeval 23 juulil kell 12:00 ja lõpeb laupäeval  28 augustil kell 14:00.

Kursuse osalustasu: 430 eur (sisaldab kogu toitlustust ja kõiki praktikaid). Osalustasule liitub majutus. Kursuse soodushind registreerumisel enne 30 juunit on 395 eur.

Peresoodustus paaridele, mõlemale 370 eur.

Kursuse osalustasule (mis sisaldab toitlustust) liitub majutus.

Üks majutuskoht toas kursuse ajaks (6 ööd) maksab:
– kaheses toas 96€ (6 ööd)
– kolmeses toas 78€ (6 ööd)
– neljases toas või kämpingumajas 56€ (6 ööd)

Algallika keskus asub Matsalu Rahvuspargis mere ääres puhta looduse keskel. See on parim koht sellise keha ja meelt puhastava kursuse jaoks: vaikuses ja rahus saad kõndida kadakarajal, ujuda meres ja hubases sisebasseinis, nautida sauna ja õhtuid privaatses päikeseloojanguga rannas, lõkke ääres, tuletemplis. Mugavad ja kaunilt renoveeritud ruumid ja saalid looduse keskel.

Registreerumine kodulehe kaudu siit...

www.teadlik-loomine.ee

www.algallika.ee

Sarnastel teemadel