IDAMAINE MUUSIKATERAAPIA Iidsed juudi vaimulikud laulud
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Märts 10 L 20:00
2018 Märts 10 L 22:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

IDAMAINE MUUSIKATERAAPIA
Iidsed juudi vaimulikud laulud
Lamamiskontsert

Emotsioonide ja energiate tasakaal. Keha ja vaimu harmoonia.

Kutsume teid järgmisele Idamaide muusikateraapia kontserdile, kus te saate sukelduda helide harmoonia salapärasesse atmosfääri.

Sel korral avaneb teil unikaalne võimalus kuulata heebreakeelset liturgilist laulu - hämmastavat oma ilu ja energeetilise olemuse poolest. See muusika viib teid seninägematutesse kaugustesse, ümbritseb teid Idamaade aroomidega, annab hingamist ja sügavat, täielikku lõõgastust. Müstilist atmosfääri täiendavad gongid, kõlakausid ja paljud teised heliteraapia instrumendid.

Esinejad:

"Ma-s-Ka" - loominguline vokalistide duett - MARIKA GURALNIK ja JEKATERINA ERLICH loovad paeluva ja kordumatu helimaailma. Marika ja Jekaterina pööravad oma loomingus tähelepanu juudi muusika rikkalikule pärandile, tuues esiplaanile eriti just aškenazi juutide kultuuri ja jidiši keele valdkonna. Samal ajal on heebreakeelsete meloodiate sügav vaimsus kahe hääle koosloomingu lahutamatuks osaks.

NUANN (ANNA DOTSENKO) - Külalisena astub sel kontserdil üles ingelliku häälega Nuann, kes on belkanto (it. k „bel canto" ehk „ilus laul") virtuoos. Selle muusikastiili ja laulmisviisi eripäraks on ülimalt meloodiline laulvus, kergus ja väljenduslikkus.

LILIA MÄRTMAA - Tervendavate helide keskuse kaasrajaja, muusik, heli- ja muusikaterpeut. Gongid, tiibeti ja kristallhelikausid, etnilised flöödid.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

PILETID:

✔ 18 eur,
✔ 15 eur sõpradega registreerides, igale inimesele.
✔ 10 eur õpilastele, pensionäridele

Piletid saab osta kohapeal enne kontserti sularaha eest või tasudes ettemaksu Prosvet OÜ EE631010220118238013 pangaarvele (märkige osaleja nimi ja ürituse kuupäev),

Palume lamamiskohad broneerida REGISTREERIDES ONLINE http://www.prosvet.eu/est/registreerimine-11-12-10-2014/
või tel. 559 30 551, e-mail: lilia@helid.ee

Ootame teid laupäeval 10. märtsil kl 20:00, üritus kestab 1,5-2 tundi. Uksed avatul al. 19:30

AADRESS Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali).

INFO: tel. 559 30 551, info@helid.ee
http://www.prosvet.eu/est/juudi-laulud/

Sarnastel teemadel