Võimas hispaania tervendaja Tartus!
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Aprill 04 K 18:00
2018 Aprill 04 K 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tartus peab loengu koos tervenduspraktikaga tervendaja, šamaan ja reikimeister, transpersonaalne mentor ja Bachi õieteraapia terapeutide koolitaja José D. Figueroa Garcia. Ta rändab ringi, elab peamiselt kuu kaupa mõnes riigis, viib läbi kursuseid ja individuaalseid tervendusseansse, kus kasutab ka holistilist ja loodusteraapiat.

José oli 14-aastane, kui adus, et näeb, tunneb ja tajub rohkem kui eakaaslased. Energeetilise tervendamisega hakkas ta süvitsi tegelema tosina aasta eest, kui töötas ajakirjanikuna Londonis. Meistrist õpetaja käe all sukeldus ta iidsete esoteeriliste traditsioonide maailma, külastas Jaapanit ja Tiibetit ning veetis neis riikides kuid, õppides vaimset pärandit. Tänu õnnelikele "juhustele" ning sihikindlusele jõudis José välja õpetuste juurteni - tõeliste meistriteni.

Tema õpetus põhineb lihtsal loogikal ja selgel sõnal, esinejana iseloomustab teda lõunapärane temperament ja soojus. Tema peamised õpetatavad teemad keskenduvad tervendamisele, vaimule ja reaalsusele. See on teekond nii ida kui ka lääne traditsioonide salajastesse õpetustesse, mis on väravaks Pühale Maagiale.

Meie kohtumisel kõneleb Figueroa sellest, kui suure tähtsusega on hinge arengul intuitsioon, kaastunne ja teadlikkus. Miks on vaja arendada võimet iseennast kuulata ja usaldada? Miks saadavad meid eluteel kannatused? Josél on näide ka oma elust, sest tänu sisetunde kuulamisele pääses ta rongikatastroofist.

NB! Loengule järgneb tervendusseanss. Grupitervendusel luuakse rahunemise ja sisevaatluse püha ruum, mis võimaldab osalejatel vastu võtta enda kõrgeimalt potensiaalilt sügavat teadlikkuse kogemust ning hingelist väestamist. Kogu rituaal ja energeetiline tervendus toimub meditatiivses seisundis ja viiakse läbi vastavalt iidsetele traditsioonidele, et toetada joondumist hingeteega ja isiklikku tervenemist.

Loeng on ingliskeelne, tõlge eesti keelde.

Vt: lähemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel