Tantrakursus "Ole armastuses" Hariprem ja Kaulika
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuni 01 R 14:30
2018 Juuni 03 P 17:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

1.-3. Juuni Algallika keskuses
Registreeru: https://goo.gl/forms/To8jllBMUCmpIxYz1

Kasvamine armastuse läbi on kõige loomulikum ja inimlikum spirituaalne tee. Armastuse loomupärane voolamine on võimalik armastava mehe ja armastava naise vahel, paraku moodsas ühiskonnas on seesugune vool takistatud sotsiaalsete ideede ja tõekspidamiste tõttu. Kui hakkame teadlikku ühendust hoidma armastusega endas, siis hakkame uuesti mäletama, miks sündisime sellele planeedile. Elu algab uuesti ja omandab täiesti uue tähenduse ning võimalused. Ja mitte ainult Sinu elu, sest läbi armastuse oleme ühendatud teistega. Sinu edenemine avaldab mõju ümbritsevale. Lõppeks meie kõigi heaolu siin maal oleneb kui palju me oleme individuaalselt ühenduses oma armastusega.

Otsime armastust, sest pole midagi hinge toitvamat kui armastus. Samal ajal kardame armastust. Sest armastus on aus, näitab meelemänge ja viimaks koorib meid paljaks. Maskidega meelemängudest loobumine on justkui suremine. Kiht kihi, mask maski, mäng mängu haaval. Armastus on suremine. Vaatamata sellele otsib ikkagi igaüks armastust, sest ilma armastuseta ei saa hing lennata.

Armastus on tihti mitteteadlik. Kui armume, siis pole me sageli teadlikud, et sellega kaasneb palju alateadlikke mõjujõude. Kursuse eesmärgiks on avastada ja saada teadlikkumaks nendest mõjujõududest, mis käivituvad kui tunneme kiindumust või armastust. Tantra pakub võimalust kohtuda, selle tõega, kes me oleme. See aitab välja unistustemaailmast ja illusioonidest, mis sageli on kannatuste ja pettumuste põhjusteks. Samm sammu haaval saame teadlikumaks ja ühendume iseenda sees oleva igavikulise armastuse ja valgusega.

Tantra meditatsioonidega toome rohkem teadlikkust südamesse ja avame tee armastuse kasvule. Tantra on Teadliku Armastuse Tee. Vaatame oma reaalsusesse ilma vahendajate ja kontseptsioonideta. Ühendus sisemise armastuse ja rahuga- sellega, kes ma olen, vähendab sõltumist välistest oludest. See teeb meid vähem manipuleeritavaks. Tekib kogemuslik mõistmine, et kõik mida elamiseks vajame on juba meis olemas. Rõõm ja armastus, mida otsitakse väljaspoolt, näiteks rikkusest, populaarsusest või suhetest on hoopis ammutatav iseenda seest.

Tantra avanemisprotsessidel on kaaslased vajalikud. Teised peegeldavad tagasi meie enda sisemist reaalsust. See on põhjus, miks tantra praktikaid teeme koos partneritega. See aitab avada südameruumi, kus saame armastada iseend ja teineteist. Nädalavahetusele ootatud on nii naised kui mehed, üksi tulijaid ja paarid.

Kursuse baasiks on tantra meditatsioonid, kuidas jõuda kaaslastega suhtlemisel sügavale olemuslikule tasandile. See on suurepärane võimalus paaridele, kes soovivad jagada enesearenguteed. Samuti üksi tulijatele, kellel on soov mõista ja kogeda vastassugupoolega suhtlemisel kõige sügavamamaid tasandeid.

Kursus saab toimuma mängulises, turvalises ja armastavas õhkkonnas. 3 retriidipäeva on kokkuseatud meditatsioonidest, peegelduspraktikatest ja füüsilisi pingeid vabastavatest harjutustest.

Kursus aitab mõista,
...teekonda iseendas peituva rahu ja armastuse lätteni
...kuidas olla eneseküllaselt armastav
...kuidas hoida igapäevast kontakti oma sisemiste allikatega
...kuidas kohelda eelarvamusi, mis seavad piire sinu ja teiste vahele
...kuidas õrnalt ja armastavalt toetada kaaslasi avanemisel
...milline sa oled tõeliselt armastatuna ja armastavana

Kursus on inglise keeles tõlkega eesti keelde
Osalema on ootatud on nii naised kui mehed, üksi tulijaid ja paarid.

Hariprem ja Kaulika kohtusid 2014 sügisel New Dehli Tantrafestivalil

Kaulika oli Lääne- Bengalis Indias tuntud laulja ja näitleja. 2004 sündis tal poeg, kelle tulemine avas tema spirituaalse teekonna. Emaks olemise kogemus transformeeris kogu tema järgneva elu. 2012 jättis ta oma karjääri, asus elama Baul ashramisse ja sai sannyasiks (pühendunud järgijaks).

Bauli müstitsism on vaimne traditsioon, millel on hinduismi, budismi, tantrismi ja sufismi mõjutused. Bauli järgijad ei pea ennast ühegi organiseeritud religiooni osaks, nad ei tunnista kastisüsteemi, neil pole jumalaid. Nende tuntumaid tõekspidamisi on see, et jumal elab inimese sees ja kogu argielu on jumalikkuse väljendus. Baul traditsioonis äärmiselt olulisel kohal poeesia, muusika, laulmine ja tantsimine, sest nende kaudu ühendub inimene jumalikkusega ja nendega tegelemine on vaimse virgumise tee aluseks . Kindlasti saab kursusel kuulda Kaulika laulmist.

Tantra ja Tao õpetaja Hariprem on olnud Osho sannyasin alates 1979 aastast. Tai Chi'd ja Chi Kung'i (Tao teekond) on ta õpetanud rohkem kui 20 aastat, tehes sellega algust Punes Osho ashramis. Alates 1999 sai alguse Tantra teekond, kuhu kuulus oma tantrakooli loomine. Ta oli üle maailma oodatud tantraõpetaja 16 aastat. Peale Kaulikaga kohtumist sukeldus ta sügavasse Tantristlikku Protsessi nautides mees- ja naisenergiate ühtesulamise Jumalikku Ühendumist. Nüüd peale 2 aastat pausi on ta koos Kaulikaga valmis jagama oma uut tasandit, kogemusi ja armastust.

Hariprem on öelnud: "Süda on paik, kus saab võimalikuks inimenergia muundumine jumalikuks. Jumalikkus tuleb leida iseenda olemuses, südames on materiaalse ja vaimse dimensioonide kohtumispaik. Üksnes südame kaudu saab võimalikuks transtsendentsus, kõigi duaalsuste üksolemine, elu ja surma üksolemine, yin'i ja yang'i üksolemine, Shiva ja Shakti üksolemine..."

Peale Kaulikaga kohtumist sõnas ta, et see avas reaalselt tee tunda, mis on nende sõnade tähendus ja laieneda kogemustesse, millistest varasemalt isegi aimu polnud.

Loe intervjuud õpetaja Haripremiga:
http://goo.gl/kberda (aastal 2014)

Haripremi ja Kaulika koduleht:
https://tantraislove.weebly.com/

KURSUSE AEG JA KOHT
1.-3. juuni 2018
kell 14.30 reedel kuni 17.00 pühapäev
Algallika Keskus Pärnumaal

OSALUSPANUS:
kuni 20. märts 190 eurot,
kuni 20. aprill 210 eurot,
kuni 20. mai 230 eurot
hiljem 250 eurot
Paaridele soodustus 10%

Osaluspanus sisaldab ettemaksu (50 eurot), mille palume tasuda ülekandega (vt altpoolt), ülejäänud summa tasumine toimub kohapeal sularahas.

REGISTREERUMINE: tasu tagastamatu ettemaks 50 eurot
Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849, selgitusse märgi osaleja nimi ja armastuses ja pane end kirja: https://goo.gl/forms/To8jllBMUCmpIxYz1

Kursuse tasule lisandub toitlustuse ja ööbimise tasu, kokku 90 eurot ühe inimese kohta (tasumine kohapeal sularahas).

Lisainfo:loomenaudinguroom@gmail.com või 524 0468

ÕHTUSED ÕPITOAD:
Tallinn
Tartu

Tantraõhtute tagasiside:
Väga super üritus oli. Järgmisel hommikul isegi veel keha nautis värinaid. Meeldis teistsugune teemakäsitlus kui varem olin tantras saanud. Kuigi osa tehnikaid kattusid, oli kõik väga nauditav ja sublimeeriv. Lõpus keha elas oma elu koos partneriga ja mulle jäi tõelise naudingu osa. Kindlasti osaleksin ka järgmistel üritustel. Suured tänukallid ka Sulle!
Toomas

Swami õhtu oli ülisuper. See, kuidas ta suutis terve ruumi armastusest lainetama panna oli võimas kogeda.Tundsin, usutavasti tundsid ka teised end eile tõepoolest imeilusa lootuselillena, kauni armastuse olendina Tunnen end senini.Väga väga ülendav ja hea kogemus.
Valeria

Eile oli suurepärane õhtu, mulle meeldis väga! Esimest korda oma elu jooksul tundsin nii suurt ja ilusat armastustunnet. See oli tõeliselt hea! Ma loodan, et tuleb veel sedamoodi üritusi! Tänan!
Triinu


Oli ilus. Mulle meeldiks tunda ja kuulda seda kutti veel. Kummardus.
Alar

Sarnastel teemadel