Feng-Shui linnale. Karma linnale ja Teie elukohale.
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuni 03 P 10:00
2018 Juuni 03 P 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

FENG-SHUI polegi nii spetsiifiline ja seotud vaid elu- , töökoha või oma isiklike suundade ja "arvudega" . Laiemalt on see ka piirkonnast v linnast kus Te elate või soovite minna. Kuhu korterit jne jne. On häid, spetsiifiliselt häid ja väga halbu tsoone ja suundi. FENG-SHUI määrab ja seletab selle spetsiifika üsnagi arukalt. Võime mõista linna tugevaid ja nõrkaid piirkondi, võime kasutada oma sünniaega,määramaks edu, jest sellise nagu Teile vaja piirkonnad. Kuidas see saaks parandada suhteid, tervist jms.

See on ka "LINNA KARMA" KIRJELDUS, mida me saame teada! Teemakäsitlus on eestis ainulaadne, meiter Nadiva Bezpalova on tipptehgijid üldse. mis põhinevad nende sünnikuupäeval..., on edu võti.gaSee on kohustuslik tegevus neile, kes läbivad feng shui kutseõpet. Eeelnevad teadmised Feng Shui pole kohustuslikud ehkki tulevad kasuks..
Kursuse läbiviijaks on 3. juunil Tallinnas rahvusvahelisel tasandil Feng Shui meister Nadezhda BEZPALOVa. Narva mnt 13, 2. korrus. Algus algab kell 10.00. Maksumus on 90 eurot.
Teavet saate telefoni teel. Mob +372 59193707 - Aivar 56629089 Tatiana või 58144412 Olga või e-posti teel naidisebja@gmail.com.
Vene keeles.

Kaasa: Tallinna kaart (A4) kirjutusvahendid (eri värve) ja pikk joonlaud.
Kursus on läbitav iseseisvana, antakse välja vastav sertifikaat. See on ka osa kaheaastasest Feng shui meistrikursusest.
Venekeelne sündmuse kirjelds facebookis: https://www.facebook.com/events/1163161777157219/
Ja millises piirkonnas on teie jaoks korter või maja? Millises suunas on Tallinna Energiakeskus?
Seminaril saate teada, et iga linn on jagatud 12 karma valdkonda, mis kujundavad isiksuse õnne! Piirkond võib muuta inimese rikasteks ja mõned põhjustavad tõsist haigust ja üksildust. Seda kõike arvestatakse isiklikult sünnikuupäevaga. Ehitiste korruste ja korruse karma on sõltuv korterite arvukus. Ja seda, miks me elame just sellises kohas ja majas, see pole juhus. FENG-SHUI karma on leitad mitmelgi tasemel olmest maakohani. Juhised sellelt kursuselt , Teile sobivas vormingus me saame.
Korraldab MTÜ Eesti südames

Foto äsja Odessas lõppenust: #надеждабезпалова #южнаязвезда #магия #эзотерика #семинары #southstar #nadiiabezpalova — at Odessa

 

 

 

Sarnastel teemadel