Jagaspace kontsert ja heliteraapia CD tutvustus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Sept 11 T 19:00
2018 Sept 11 T 20:30
Europe/Tallinn

 

Muusikute Kaushalya, Alex ehk Jagaspace ja külalisena Keijo kontserdil kõlavad Santur 432 Hz, klaver, viiul, analoog sündid, gongid, naturaalsed frame trummid, tiibeti kausid, loodushääled ja vokaal.

CD-l esitatud helivibratsioonid sobivad taustaks joogale, meditatsioonile ja massažile, õppimisele ja mõnusa koduse atmosfääri loomiseks.

Kompositsiooni 2. ja 3. korduval kuulamisel võib saada abi unehäirete, ületoonuse ja lihaspingete puhul.

Kuulete ka katke uuelt heliteraapia cd-lt "WE invite You for a journey" - tõlge " Me kutsume Sind rännakule" on salvestatud Corfu saarel, Gayatri Mandiris, keset ilusat loodust, ainult akustiliste instrumentidega, rahulikes ja naturaalsetes helivärvides. CD sisaldab kolme 25 min kompositsiooni. Kogu pikkus 1 h 18 min.

Esimeses kompositsioonis kõlab Santur - Mesopotaamia päritolu keelpill, mille juured ulatuvad umbes 6000 aasta taha.
Kirgastava kõlaga santuri oleme häälestanud sagedusele 432 Hz, mis on madalam tänapäevasest tavahäälestusest (440 hz). 432 Hz, olles madalam, sisaldab oma olemuses vähem pinget ja on inimesele rahustava mõjuga. Seda häälestust on kasutatud laialt 19. saj. ja nimetatud ka "Verdi häälestuseks".

Teises kompositsioonis kõlavad käsitööna valminud Tiibeti laulvad kausid, mida on kasutatud juba iidsest ajast meditatsiooni toetamiseks ja füüsilise keha kui psüühika ravimiseks.

Viimasena kõlavad spetsiaalselt valitud Planetaargongid, mis luues oma häälestusega bioneuraalseid võnkeid, aitavad ajupoolkerade tööd balansseerida suurendades immuunsus süsteemi aktiivsust.
Hommikumaa tarkuse kohaselt aitavad Gongide orgaanilised helid vabaneda negatiivsetest emotsioonidest. Salvestatud Gongid kõlavad pehmelt ja kõrvale mugavas valjususes. Hea kuulata enne uinumist. Ei soovita kuulata autoroolis!

Kompositioonides on kombineerinud linnulaulu, suvist vihmasadu ja mere lainete häält, et suurendada kuulaja kujutlusvõimet teel rännakule.

Kuni 26.augustini pileti hind 18 eurot, peale 26. augustit 20 eurot. pilet 1 reas maksab 25 eurot, koos CD plaadiga 30 eurot.

FB: https://www.facebook.com/events/243869489784344/ 

Piletid müügil piletilevis .

 Kohtumiseni!

Sarnastel teemadel