Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise Süsteemi loeng-tutvustus Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Sept 06 N 16:15
2018 Sept 06 N 17:45
Europe/Riga
Tunnuspilt

Tutvume Biodünaamilise Hingamise ja Truma Vabastamise meetodi lähtekohtade ja elementidega, saame vastused küsimustele ja otsustame, kas soovime jääda samal õhtul algavale töötoale, või hoopiski kokku leppida teraapiakuuri, mis on septembris eriti soodsate tingimustega. Või kui saame teada, et tervis biodünaamilist hingamist ei kannata, saame muid soovitusi või lühiinfot teiste hingamisteraapia meetodite kohta.

Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise süsteem (BBTRS®) kasutab sügavat ühendatud hingamist keha energiaga laadimiseks ning kindlate lihaspinge vööde ja emotsionaalsete mustrite aktiveerimiseks. Sessioonid on kavandatud seeriana, ergutamaks ja tasakaalustamaks keha ja meelt peatallast varbaotsani.


Teraapiasse on integreeritud somaatilised ja loovad liikumisharjutused kogu keha väristamisest loovtantsuni, mis panevad keha vibreerima ja aitavad lahti lasta kinnihoitud energia. Teada on heli- ja aroomiteraapia mõju närvisüsteemile. Kasutatakse teadlikku puudutust energiavälja mõjutamisest süvamassaažini, õrna emotsioonide vabastamist ja meditatsioone aktiivmeditatsioonidest vaikuses istumiseni.
Eesmärk on ligipääs seisundile, kus energia voolab vabalt läbi su olemuse.


BBTRS ® ei sobi alla 16-aastastele, rasedatele, raskete vaimsete häiretega, epilepsiaga, glaukoomiga, osteoporoosiga, kõrgvererõhktõvega, infarktiohuga, vähem kui 30 päeva tagasi toimunud traumade ja operatsioonide korral. Kahtluse korral võib üle küsida.


BBTRS ® teraapiaseansil vabastatakse kehasse salvestunud pingeid ja traumasid ülevalt alla, üks pingevöö korraga, kasutades selleks liikumist, tantsu, süvahingamist ürgse muusikaga, heliteraapiat, aroomiteraapiat, punktimassaaži, sidekoe massaaži, suunavaid küsimusi ja juhendamist. Nii hingaja kui terapeut kannavad elastseid, liigutamist võimaldavaid riideid, terapeut kasutab lisaks salvestatud muusikale elavat muusikat – kõristit, šamaanitrummi, helikaussi, tuulekella jms, viirukit, eeterlikku maheõli ja tuunimisharki. Loe seansi kohta siit.


BBTRS ® juhendaja koolituse on Eestis lõpetanud viis inimest, üks tegutseb Hiiumaal, kolm Tallinnas ja Reet Karro Tartus, Juugakojas.
September on Juugakojas Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise kuu. Loe lähemalt siit.

Meie 6. septembri tutvustus toimub kell 16.15-17.45 Juugakojas, Saekoja 36a III korrusel ja on tasuta. Ainult loengule tulnud võiksid autoaknale panna parkimiskella algusajaga. Kes tulevad nii tutvustusele kui töötoale, võiksid panna selle asemel käsitsi kirjutatud sildi "Juugakoda" (nii on kokku lepitud majahalduriga üle 2h kestvate ürituste tarvis). Loengul tulevad kasuks soojad sokid ja veepudel. Loengu käigus paneme energia vahepeal ka liikuma, nii et hea, kui riietus ei kardaks liigutamist.


Neil, kes tõenäoliselt jäävad ka samas kohas kell 18.15-20.30 toimuvale töötoale, palume selga panna elastsed riided ning kaasa võtta veepudel ja soovi korral naturaalsest materjalist riideese pleedi katmiseks. Tutvustus on tasuta. Õhtune töötuba maksab 10 €.

Palume registreeruda siin või oma tulekust teada anda:

Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

 

Sarnastel teemadel