Helirännak koos JYOTI SUPERNATUREL
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Nov 03 L 19:00
2018 Nov 03 L 21:00
Europe/Tallinn

Esmakordselt eestis JYOTI - Didjeridoo, shenai ja sitari ning teiste autentsete pillide mängija. Joogi, capoerist, mustkunstnik, tasakaalukunstnik ja žonglöör.

!!müügil ainult 40 piletid!!

https://youtu.be/QkrT3c55Jqc
https://www.facebook.com/jyotisupernaturel/

26 aastat tagasi lõpetas prantslane Jyoti Supernaturel võrdlemisi eduka viroloogikarjääri ja pühendus oma andele uurida inimkeha võimekust ning leida tasakaalu inimese keha ja hinge vahel. Jyoti on unikaalne muusik, kes ühendab tuule ja keelpillide helisid üle kogu maailma. Ta on loonud muusika mitmele filmile, sealhulgas kultusfilmile "Blueberry".
Helimaagina ühendab ta kristallkuulide???? muusika kontsert-hüpnoosiks. Ta on samuti erakordsete kaardi- ja münditrikkide autor ning töötanud välja unikaalse etenduse??? "Tasakaaluime", mis on ainus omataoline akro-tasakaalu-zongleerimise etteaste kristallkuulidega???kogu maailmas. 30 aastat tagasi tõi ta kristallkuulidega manipuleerimise oskuse Euroopasse. Seni tundsid seda oskust üksnes Lõuna-Ameerika shamaanid.

Tänasel päeval esineb ta üle kogu maailma, osaleb teleshoudes, tal on tuhanded järgijad internetis ja tema videosid on vaadanud miljonid.

toetab DENISS VINOGRADOV:
muusik, heliterapeut, korraldaja ning üks Tervendavate helide keskuse loojatest ja juhatajatest, Johnatan Goldmanni rahvusvahelise helitervendajate assotsiatsiooni liige.

_______________________________________________________

OSAVÕTUTASU:
- 20 eur
- 17 eur / sõpradega registreerides igale inimesele / Tasuda saab kohapeal sularahas

REGISTREERU ONLINE:
http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

_______________________________________________________

TEISED ÜRITUSED JYOIT'GA TALLINNAS:
2. november / Sveta Baar
https://www.facebook.com/events/514926305613824/

4 november / Töötuba "Tasakaalu saladused" https://www.facebook.com/events/309401403171195/

_______________________________________________________

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

RIIETUS:
Kerge ning mugav, mis ei takistaks liikumist, kerged vahetusjalanõud või soojad sokid ning samuti soovitavalt gaseerimata vesi.

_______________________________________________________

AADRESS:
Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali).
Kaart: https://goo.gl/maps/v96LR9qcqpN2

INFO: http://www.helid.ee
tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/2166423413612892/

Sarnastel teemadel