Intuitsioon ja visioon - Kolmanda Silma tasakaalustamise õpituba vabastava hingamisega Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Nov 15 N 18:15
2018 Nov 15 N 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

 

Räägime Kolmandast Silmast filosoofiadoktor Anodea Judithi kaasaegse tšakrakäsitluse võtmes, teeme harjutusi, mediteerime ja hingame vabastavalt, keskendudes Kolmandale Silmale ja tema funktsioonidele. Lõpetame kogetu jagamisega teetassi juures.


Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Ida tervendussüsteemides tuntud seitsme tšakra õpetuse järgi on kulmude vahekohast veidi kõrgemale avanev Kolmas Silm ehk vaimusilm indigosinine. Kolmas Silm on seotud meie ajuripatsi, kõrgema närvisüsteemi ja ajuga ning mõjutab meie kõrgemaid mõtlemisoskuseid, intuitsiooni, ettenägelikust ja inspiratsiooni.


Filosoofiadoktor Anodea Judithi kaasaegse tšakrakäsitluse järgi asub Kolmas Silm meie kulmupiirkonnas ning kujuneb välja murdeeas. Tema funktsioonid on intuitsioon, kujutlusvõime, enesereflektsioon, mõtestamine, õige tõlgendamine, ülemeeleline taju ja selgeltnägemine.


Kolmas Silm võib korrast ära olla nii keskendumisraskustega, halva mäluga, halva nägemisega, ettekujutamisvõimeta, kõike eitaval kui peavalude, õudusunenägude, hallutsinatsioonide või luulude all kannataval inimesel. Sõltuvusele kalduvad inimesed võivad korrast ära Kolmanda Silma puhul hakata sõltuma hallutsionogeenidest (seentest ja kaktustest saadavad ained, narkokanep, marihuaana, hašiš, kokaiin, amfetamiin, LSD, ecstasy) ning ka vastupidi, nende ainete tarvitamine viib Kolmanda Silma tasakaalust välja.


(Allikas: Anodea Judithi raamat "Eastern Body, Western Mind").
Õpitoas räägime Kolmandast Silmast, teeme harjutusi, vajadusel õpime hingamistehnikat ja hingame vabastavalt Anodea Judithi meditatsiooniteksti saatel, uurides ja tasakaalustades oma Kolmandat Silma.


Õpitoa ettevalmistaja ja läbiviija Reet Karro on kvalifitseeritud ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut, sertifitseeritud Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise juhendaja ning reikimeister-õpetaja. Hingamiskoolitusi on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.


Kokkusaamine toimub Karlovas, Saekoja 36a III korrusel, Juugakoja nägusates, heade proportsioonidega ja hingamiseks kohandatud ruumides.


Soovi korral võib kaasa võtta oma veepudeli, soojad sokid ja pehme peaaluse ning oma lina või pleedi joogamati peale (joogamatid ja pealevõetavad pleedid on olemas).


Aeg: 15. november 2018.


Kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30.


Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 2018016. Seletuseks "Õpituba 15.11", või sularahas kohapeal.


Palume registreeruda siin

Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69 

 

 

Sarnastel teemadel