Toksiliste raskemetallide eemaldamine kehast
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Dets 08 L 11:00
2018 Dets 08 L 15:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

 TOKSILISTE RASKEMETALLIDE EEMALDAMINE KEHAST

 

Tartus, W.Struve 4, Tasakaalukeskuse ruumis.

Laupäeval 8. detsembril kell 11.00-15.00

Kursuse viib läbi Monika Palm. www.tasakaalukeskus.ee

Raskemetalle seostatakse eelkõige saastumise ja toksilisusega. Enamik raskemetalle on organismile ka väga väikestes kogustes kahjulikud, kantserogeensed või mürgised, kahjustades kogu keha toimimist ja kesknärvisüsteemi.

Raskemetallidega seostatakse ka viimastel aastakümnetel täheldatud vähi tekkimist kehasse, kroonilisi haigusi, autoimmuunhaigusi, teisi medistiinilisele ravile allumatuid haigusi, hüperaktiivsuse, agressiivsuse, epilepsia, skisofreenia ja autismi kiiret levikut. Lisaks üha rohkem levivaid allergiaid ja toiduainete varjatud talumatust, magamisega probleeme või ainevahetuse häireid.

Raskemetalle leidub kõikjal meie ümber – toidus, vees, õhus ja aina sagedamini isegi toodetes, mida pidasime seni turvalisteks. Lisaks avaldavad veel mõju vanemate ja esivanemate kehas olevad või olnud raskemetallid või neil esinenud kahjustused meie kehasid.

Kuna raskemetallide kuhjumine on aeglane ja märkamatu protsess, siis tasub pigem tegeleda ennetamise ja pideva puhastamisega, kui oodata, millal tõsisemad terviseprobleemid tekivad. Me saame erineval moel aidata kehal neist vabaneda.

Füüsilisel tasandil saab kehal aidata vabaneda raskemetallidest ka süües teatud toiduaineid. Selle jaoks on mitmeid toite ja toidulisandeid, mis puhastumisele kaasa aitavad. Samuti on olemas ka kehast raskemetalli puhastamiseks spetsiaalsed väljatöötatud tõhusad vahendid.

Kuid esivanematega seotud raskemetallide mõjust ei ole võimalik ainult füüsilisel tasandil keha puhastades vabaneda. Selleks on olemas tõhusad spetsiaalsed energeetilised kehapuhastused, milles toimub energeetiline keha puhastamine kui ka esivanemate mõjude katkestamine. Just neid energeetilisi protsesse me sellel kursusel õpimegi ja räägime kõigest, mis teemat puudutab.

Loe natuke pikemalt siit http://www.tasakaalukeskus.ee/blogi/toksiliste-raskemetallide-ja-uhendite-puhastamine-kehast/id/21

Olen valmis andma edasi oma oskusi, teadmisi ja kogemusi, kuidas on võimalik keha puhastada või toetada raskemetallide puhastumisel erineval moel.

Kui sind see teema puudutab, siis oled oodatud peatselt toimuvale kursusele.

Kursusel :

1) puhastame keha energeetiliselt toksilistest raskemetallidest ja õpime seda tegema teistele
2) loome vabanemist esivanemate mõjutustest seoses kursuse teemaga
3) räägime, kuidas ja mida süües on võimalik kehal aidata puhastuda raskemetallidest
4) tutvume Eestis veel vähetuntud aga väga tõhusate vahenditega raskemetallide turvaliseks puhastamiseks kehast

Osaluspanus 65 EUR.

Vajalik eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee või helistades 5282331

Sarnastel teemadel