Kakaotseremoonia lahtilaksmise helimeditatsiooniga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Dets 28 R 19:00
2018 Dets 28 R 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

KAKAOTSEREMOONIA
TÄNULIKKUSE JA LAHTILASKMISE HELIMEDITATSIOONIGA

Aastalõpp on kokkuvõtete aeg, see on hea võimalus elule tagasi vaadata, tänada kõige eest ja lasta minna kõigel tarbetul.

Kutsume Sind osa võtma tervendavast praktikast, mis aitab Sind Uueks aastaks ette valmistada läbi iidsete maiade sakraalse tseremoonia, milles kasutatakse erilist shokolaadijooki - kakaod, mis on segatud kokku shamanistliku valikuga spetsiaalsetest vürtsidest.

Helimeditatsioonis saad lahti lasta vana aasta sündmusi ja emotsioone. Gongi vibratsioonid mõjutavad meis väga tugevasti kinni jäänud energiaid, elustades neid, lõdvestades ja aidates vabaks lasta. Aga samuti tugevdavad gongihelid meie kavatsusi, aidates neil realiseeruda.

Flöötide, tiibeti kausside ja teiste pilli meloodilised ja õrnad helid puudutavad pehmelt meie haavatuid südame keeli, täites meid positiivsete emotsioonidega, kandes meid Maagilisele Rännakule – kohtumisele iseenesega.

Shokolaadipuu, mida nimetatakse ka kakaopuuks, viljad ehk oad on pärit Lõuna-Ameerika troopikast. Maia-indiaanlased hindasid kakaoube kui ravimit ja neid kasutati ka erinevate pühade tseremooniate läbiviimisel. Maiad uskusid, et kakao läbi on võimalik ühenduda Ema -Jumalanna aspektiga. Seepärast on kakaod nimetatud jumalate toiduks

Kakao aitab meil läbida oma südame avanemist, keha tunnetamist süvatasanditel ning ning tunnete teravnemist. Õigesti valmistatud kakao on võimeline avama südant, tervendama negatiivseid emotsioone, täitma meid rõõmu ja kõige elavaga ühenduses olemise tundega.

Hea kui leiad enne meditatsiooni aega selleks, et teha nimekirja 2018 . aasta tähtsatest sündmustest, tunnetest, emotsioonidest. Mida tahaksid sellest lahti lasta?

KAKAO
- sisaldab palju antioksüdante
- Vallandab meis endrofiine
- Sisaldab magneesiumi looduslikul kujul
- Loob meis sügavat rahu ja suurendab elujõudu

Kõigepealt me keedame kakao teravdades oma tundeid eeterlike õlide aroomide läbi. Aga hiljem, pühalike helide saatel avame meditatsioonis oma südamed, täites oma elu külluse vooga.

________________________

JUHATAVAD:

LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV – muusikud, multiinstrumentalistid, heliterapeudid, Tervendavate helide keskuse loojad ja juhid ning Jonathan Goldmani rahvusvahelise helitervendajate assotsiatsiooni liikmed.

OSAVÕTUTASU:
- 25 eur
- 22 eur / sõpradega registreerides igale inimesele

Tasuda saab kohapeal sularahas või Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013

REGISTREERU ONLINE
http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

_________________________________

AADRESS:
Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali).

Kaart: https://goo.gl/maps/v96LR9qcqpN2

NB! Üritus kestab ca 2,5 tundi, kaasa võtke lamamisalus ja tekk või magamiskott.

INFO: http://www.helid.ee
tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

Sarnastel teemadel