Silmanägemise korrigeerimine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Jaan 30 K 18:00
2019 Jaan 30 K 22:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

SILMANÄGEMISE KORRIGEERIMINE

Tallinn, Torupilli ots 2, Tasakaalukeskuse stuudios.

Kolmapäev 30. jaanuar kell 18.00-22.00

Kehaklassi viib läbi Monika Palm. www.tasakaalukeskus.ee

Mis siis kui energeetiline kehaprotsess aitab luua muutust ja kergust silmade ning nägemisega? Kui palju suuremat kergust oled sina oma silmadega valmis selle kursusega vastu võtma?

"Silmanägemise korrigeerimine" on Accessi kehatehnika, mis läbi erinevate energeetiliste sageduste vahendab muutust silma nägemise taastamisele, leevendust silmade ülekoormuse, nägemishäirete või ka eredast valgusest tingitud pimestuse korral jms. Lisaks sellele aktiveeritakse energiad, et näha nii oma elu kui kõiki võimalikkuseid enda ümber selgemalt ja avaramalt.Võimalus vabaneda prillidest või läätsedest.

Access Consciousnessi® kehatehnikad on lihtsad ja kõigile omandatavad. Läbi kerge puudutuse aktiveeritakse energia, mis vahendab muutusi, kui oled valmis neid vastu võtma

Mida tähendab sinu jaoks näha? Mida tähendab sinu jaoks mitte näha? Kui palju oled võtnud omaks teiste vaatepunkte oma nägemise osas? Kas oled valmis oma vaatepunkte muutma? See protsess võib aidata luua muutust ka mitmete silmahaiguste korral. Sobib hästi nii inimestele kui loomadele. Püsivate tulemuste saavutamiseks on protsessi vaja teha mitmeid kordi.

Selles klassis osalemiseks ei ole eelnõudeid. Kui oled valmis õppima midagi uut, siis see kursus on sule. Kehatehnikad on lihtsad, läbi kerge puudutuse keha erinevates punktides aktiveeritakse energia, mis vahendab muutusi, mida ollakse valmis vastu võtma. Kutsu kaasa pereliikmed ja sõbrad, et saaksite hiljem praktiseerida neid tehnikaid omavahel.

Seda kehatehnikat kasutatakse:

- silmanägemise parandamiseks ja korrigeerimiseks
- põskkoopa probleemide korral
- loomadel silmade kae puhul

Tule avasta, kuidas täiesti uuel moel oma kehaga paremas ühenduses olla ja oma kehaga suhelda.

Vajalik eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee või 5282331

Osaluspanus 60 EUR.

 

Sarnastel teemadel