Erikaalu elimineerimine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Aprill 06 L 14:30
2019 Aprill 06 L 18:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ERIKAALU EEMALDAMINE

6.aprill kell 14.30-18.30

Tartus, W. Struve 4 , Tasakaalukeskus

Kursuse viib läbi Monika Palm

Meie keha, kehakuju, -kaal, söömisharjumused ja isud on mõjutatud uskumustest, mida perekonnast kaasa oleme saanud, ühiskonna survel omaks võtnud või eelmistest eludes kogenud. Perekonna harjumused on aga väga palju seotud esivanematega mustritega, mis põlvkonniti edasi antakse.

Kui palju perekonna ja esivanemate piiravaid mustreid ja kui palju erinevaid kehastusi varasemates eludes ja kultuurides on mõjutanud sinu keha, suhet kehaga, kehakaalu ja kehakuju, isusid ja söömisharjumusi? Kõik kohad, kus oled need omaks võtnud, oled need lukustanud ka oma kehasse ja need loovad ka piiranguid sinu elus. Kui palju mõjutusi kõigest sellest takistab sul oma kehaga olemast kerguses ja loomast muutusi kehasse, mida soovid praegu?

See Accessi kehatehnika vabastab kõik selle, mida oleme teinud oma kehale, et muuta end raskeks ja tõsiseks, et sobituda sellesse reaalsusesse.See protsess vahendab paremat ühendust oma kehaga, avades sind oma kehaga suhtlemisele.

Lisaks vabastab see kehatehnika kõik piirangud, mida oled läbi erinevate kehastuste omaks võtnud perekonna tõekspidamistest tulenevalt, erinevate ühiskonna, kultuuri -ja moraalinõutega või iluideaalidega seoses, mis mõjutavad nüüd sinu söömisharjumusi, kehakaalu ja kuju.

Osaluspanus 60 EUR.

Loe rohkem kursuse ja Accessi kehatehnikate kohta http://www.tasakaalukeskus.ee/uritused/erikaalu-elimineerimine/id/70

Oled oodatud põnevasse kehaklassi! :)

Sarnastel teemadel