Meelerahu-koolitus täna TARTUS!
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Aprill 09 T 18:30
2019 Aprill 09 T 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Soovid tuua oma ellu selgust ja pääseda häirivate emotsioonide-mõtete meelevallast? Tunda end ärksa, kohaloleva ja motiveerituna? Kogeda meelerahu? Oled Dorpati konverentsikeskuses oodatud psühholoogi ja oleviku-terapeudi HELENA VÄLJASTE teadveloleku kogemuskoolitusele "Kuidas olla rohkem kohal siin ja praegu".

Mõiste "teadvelolek" ehk ärksameelsus, meeleteadlikkus (ingl k mindfulness) hakkas Eestis levima umbes kuus aastat tagasi. Oled sa endale kunagi teadvustanud, mida see tähendab?

Kogemuskoolitusel saabki kogeda-õppida, mis on teadvelolek (mindfulness) ning kuidas luua selle abil oma ellu selgust, rahu ja rõõmu.

Õhtu teemad:

  • mis on teadvelolek: kuidas see seostub igapäevase eluga ja millised on kõnekaimad teadustulemused selles vallas;
  • miks on tähelepanu juhtimine oluline ja kuidas seda teha;
  • kuidas astuda maha autopiloodilt ja tegutseda teadlikult;
  • kuidas vähendada stressi oma elus ja suurendada oskust tulla toime elu ja töö väljakutsetega;
  • kuidas taasavastada selgus, rahu, rõõm ja tähenduslikkus.

Lisaks tutvume järgmiste teadvelolekuharjutustega: tähelepanutest, kuulamisharjutus, hingamisharjutus, kehataju harjutus, rosinaharjutus.

Teadvelolekut ja sellel põhinevaid harjutusi uuritakse teadusmaailmas usinasti ning nende efektiivsust on korduvalt tõestatud: see aitab alandada stressi, toetada immuunsust, ennetada haigusi, kiirendada paranemist, tõsta unekvaliteeti, muuta harjumusi, kogeda enam õnne ja palju muud.

Vt lähemalt: www.arengutee.com