Loeng sünergiast ja püramiidide saladustest
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Aprill 16 T 18:00
2019 Aprill 16 T 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Psühholoog, kirjanik, koolitaja ja taimetark TOIVO NIIBERG kõneleb oma loengus sünergeetikast ehk sünergiast
(inimese, maailma ja universumi energeetilisest koosmõjust) ja püramiidide saladustest. Kuidas mõjutab sünergeetika inimese tervist ja keskkonda?

Humoorika jutusoone ja muheda esinemislaadiga Niibergil on ette näidata koguni viie kõrgkooli diplomid ning ta on kirjutanud arvukalt raamatuid ja artikleid, aga ta ise tavatseb öelda, et on eelkõige õpetaja.

SÜNERGEETIKA ehk sünergia all mõeldakse inimese, maailma ja universumi energeetilist koosmõju, näiteks mitme elundi, ravimi, keskkonnamõjuri vms koostoimet, mis mõjutab organismi. Kuidas aidatata oma meeltel sünergeetilises rägastikus orienteeruda, puhastuda ja puhata?

Tänapäeval mõistetakse üha rohkem, et puudub kindel piir eluta ja elusa looduse vahel ning samas on tehismaailm loonud uusi energiaallikaid. Looduses on alati palju stsenaariume. Inimene suudab mõista neist vaid väheseid, vastavalt oma arengutasemele, võimalustele, huvidele, eesmärkidele ja hoiakutele. Miks on vaja tunda musti stsenaariume?

PÜRAMIIDI uurijad on öelnud, et kõik allub ajale, kuid aeg allub püramiidile. Sõna püramiid tuleneb kreeka keelest, kus pyra tähendus on tuli ja midos – mägi, seega tähendab püramiid tõlkes - „tulemägi".

Sajandite jooksul on inimene püüdnud ära arvata püramiidide saladust, kuid uurijad avavad oma saladusi vastumeelselt, sest neid peetakse kas erakuteks, hulludeks, paduusklikeks, pseudoteadlasteks, parapsühholoogideks või veelgi hullem – musta maagiaga tegelevateks nõidadeks... Eksperimentide sooritajad avastasid juba kümneid aastaid tagasi, et püramiididel on sarnaseid omadusi looduslike elektrikondensaatoritega, sest ka püramiidid suudavad enda ümber energiat koguda ja seda salvestada. Mida suurem püramiid, seda suurem on selle võime energiat koguda ja salvestada.

Ka püramiidi ehitus on oluline. Kui valmistada püramiid või selle tipp kristallist, võib see ehitise jõudu mitmekordistada. Püramiidi ümber kujuneb tugev kiirgusväli, mis õigel kasutusel aitab inimesel lahti saada füüsilistest ja psühholoogilistest probleemidest. Püramiidienergia on loodusliku päritoluga ning omab negatiivset ja positiivset polaarsust. Püramiidienergia peamisteks koostisosadeks on magnetväli, laetud osakesed, elektriväli, elektromagnetväli ja selle sagedus.

Vt lisaks: www.arengutee.com