Releasing - Dr Lindwalli Vabastamise meetodi grupisessioon
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Mai 01 K 13:30
2019 Mai 01 K 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

1.mail on erakordne võimalus esimest korda Eestis osa saada Dr Lindwalli maailmakuulsast Vabastamise (Lindwall Releasing) meetodist. Selleks, et võimalikud paljud inimesed saaksid oma nahal kogeda selle võimsa meetodi tulemuslikkust, teevad õpetajad Heiko ja Selina Niedermeyer poolepäevase sissejuhatava loengu koos grupisessiooniga.

(SEE ALSO IN ENGLISH: https://www.facebook.com/events/594794374281894/)

Heiko ja Selina on töötanud koos suurte gruppidega pea igas maailma otsas. Grupisessioonil tutvustatakse Lindwalli Vabastamise protsessi, räägitakse selle võimsa ja eriliselt sügava teraapia efektiivsuse põhjustest ja sellest, kuidas igaüks ise saab kasutada seda teraapiat oma emotsionaalse valu, vaimse tervise probleemide ja isegi krooniliste füüsiliste probleemide lahendamisel.

Lisaks toimub grupisessioon, mille käigus juhivad Heiko ja Selina pehmelt osalejad läbi sügaval südames peidus olevate emotsionaalsete teemade ja traumade.
Need teemad võivad olla seotud mineviku valusate kogemustega, ja/või negatiivsete programmeeringutega, mida oleme ise tänu läbielatule endale loonud ja mis piiravad meie elus suhete karjääri, tervise, vaimsuse või heaolu toimimist.

Grupisessioonid on väga suure väekusega, peale mida tunnevad osalejad oma südant ja keha palju kergemalt ja rõõmsamalt ja tekib kindlasti ka äratundmine, millistes kohtades elus me võime veel Vabastamise tehnikat kasutada, et luua endale parem elukvaliteet, et vabastada kaua kaasas kantud traumasid ja teemasid...

Lindwall Releasing® või lihtsalt ..vabastamise tehnika on loodud 1970 aastal Dr. E.E. Isa and Ruth Yolanda Lindwall poolt ja on leidnud laia kasutust kogu maailmas.
Sügavalt vaimse inimesena sai Dr Lindwall sai selle meetodi ühe meditatsiooni käigus. Selgus, et "ma vabastan..., ma vabastan..." sõnadel on äärmiselt suur positiivne efekt inimese meelele, emotsioonidele ja füüsilisele kehale. Peale etteantud sõnastuste kordamist koos teatava meelepraktikaga koges dr Lindwall väga kiireid tulemusi mitmete (krooniliste) probleemide lahendamisel.

Heiko ja Selina olid dr Lindwalli õpilased vastavalt 28 ja 19 aastat. Nad on töötanud 23 riigis ja on tänaseks populaarseimad ja enimnõutumad Vabastamise tehnika õpetajad maailmas. Lisaks oma terapeuditööle teevad nad ka palju tööd vabatahtlikuna, Kuala Lumpuri narkosõltlaste Läbimurde Keskuses ja töötavad lihttööliste ja naistega, kes on kannatanud vägivalla all.
Vaata ka: http://thepowerofreleasing.com/l

SIHTGRUPP
Vabastusteraapiat võib õppida igaüks, kes soovib kogeda sügavate teemade lahendamist.
Sissejuhatav kursus on mõeldud teraapiaga tutvumiseks ning ise kogemiseks ning ka oma elu teiste piiravate probleemide ja mustrite lahendamiseks.

TOIMUMISE KOHT:
Põlistarkuste ja Rahvaravi Kool Tallinnas, Kadriorus, Weizenbergi 20/1.

HIND:
50 eurot, mis tuleb tasuda enne sündmust esitatud arve alusel.

Õppekeel: grupisessioon toimub inglise keeles, tõlkega eesti keel

REGISTREERU KOOLITUSELE läbi lingi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsNFRozr-FZeTlwlHzbiHjD4g4VJRK4r4tsbtC76K8pQyhog/viewform?usp=sf_link
või kirjutades tarkustekool@gmail.com

Lisainfo: tarkustekool@gmail.com, tel: 56 600 295

Muu info:

ÕPPEKAVA RÜHMA NIMETUS: Isikuareng
ÕPPEKESKKOND: Õppeklass on toolide ja pabertahvliga
ÕPPEMATERJALIDE LOEND: -
LÕPETAMISE TINGIMUSED: Tõend väljastatakse koolitusel osalenuile soovi korral.
ÕPIVÄLJUNDID: Õpilane tunneb teraapia aluseid ja oskab seda kasutada enda peal.

Sarnastel teemadel