SIDDHARTHA Elava heliga meditatiivne tantsuetendus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Juuni 12 K 19:00
2019 Juuni 12 K 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

GOLTSMAN BALLET ja TERVENDAVD HELID esitlevad

SIDDHARTHA
Elava heliga meditatiivne tantsuetendus
12.06 / Uus 19 / 19:00

Tunnetades elavaid gongi- ja helikausside vibratsioone ja jälgides kõrgprofessionaalsete tantsijate võluvaid liigutusi, aeglustad elurütmi, vabaned pingetest ja lähed rännakule omanäolise maailma. See on retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...

"Siddhartha" on minimalistlik, meditatiivne, mitmekihiline, rahuliku rütmiga täidetud õhtu, mille idee toetub Herman Hesse samanimelisele romaanile. Katsetamise, otsingu, valikute tegemise ja kannatliku ootuse kaudu leiab rändaja oma sisemise rahu, vastuse oma põhiküsimusele. Ühe olendi mitmekülgsus sulab maailmanähtuste erinevuste ühtsusega. Pimeduses kompamine vaheldub teadmisega, välimine peegeldub sisemises, vaikus kõlab, liikumatuses peitub ülim dünaamika. Seest leiad selle, mida otsisid väljas. „Siddhartha" on voolava rütmiga täidetud ruum, kus toimuvad rändaja otsingud: me otsime ennast, me otsime armastust, me otsime miskit, millel polegi nime.
______

HELIi: Deniss Vinogradov, Lilia Märtmaa - Tervendavate helide keskuse loojad, muusikud-multiinstrumentalistid, kes mängivad mitmeid arhhailisi ja kaasaegseid muusikainstrumente, heliterapeudid.

LIIKUMINE: Kirsi Mari Lepik, Maria Goltsman

MARIA GOLTSMAN - tantsija ja koreograaf, semiootika ja kulturoloogia teadusmagister
• Maria on lõpetanud Vanemuise Tantsu- ja Balletikooli, töötanud balletiartistina Vanemuise Teatris ning tantsukunsti lektorina Tallinna Ülikooli koreograafia õppesuunal, täiendanud ennast LABAN kaasaegse tantsu keskuses Londonis.
• Goltsman Balleti kaasaegse balletitrupi ja tantsustuudio juhendaja.

_________________________

PILETID:
-15 eur / eelmüügis https://ticketbest.ee/event/32406
-18 eur / kohapeal sularaha eest

➡ GRUPISOODUSTUSED: info@helid.ee, tel. 559 30 551

__________________________

AADRESS:
Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali). Kaart: https://goo.gl/maps/v96LR9qcqpN2

NB! Üritus kestab 1-1,5 tundi

INFO:
http://www.helid.ee
www.goltsmanballet.ee
tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

Sarnastel teemadel