Vabaks hinnangute andmisest
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Aug 06 T 18:00
2019 Aug 06 T 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA
´´VABAKS HINNANGUTE ANDMISEST´´

TALLINNAS KOLMAPÄEVAL 7.augustil 2019.a. kell 18.00-20.30/ Tasakaalukeskuse ruumis, Torupilli ots 2 - Osaluspanus 20 EUR

Alustasime 5 -osalise hingamisseeriaga Tartus ja Tallinnas armastuse energia blokeeringutest vabastamiseks. Osaleda võib kogus seerial kui ka üksikutel kordadel.

Ükskõik kui vana sa oled, ükskõik, mis usku sa oled ja missugune on sinu minevik, iga inimene tahab armastada ja olla armastatud.

Kui sinu elus on armastusest puudu, siis võib asi olla selles, et sa oled armastuse energia liikumise enda elus blokeerinud.

Rumi on öelnud "Meie eesmärgiks ei ole mitte otsida armastust, vaid otsida iseenda seest üles kõik piirid ja müürid, mis takistavad armastuse saabumist ellu"

Neljas kohtumine ´´Vabaks hinnangute andmisest´´

Kas sa kipud kiiresti hinnanguid andma teistele inimestele või neid sildistama või hoopis olema kriitiline enda suhtes?

Meid on kasvatatud andma hinnanguid ja sildistama. On õpetatatud andma hinnanguid nii endale kui ka teistele. Iga antud hinnang mõjutab sind ja sinu ümber liikumises olevaid energiaid. Hinnangulisus ja sildistamine mõjutab seda, mida me oma ellu lubame ja mida mitte. Ka armastuse energia liikumine on mõjutatud sellest. Ühest küljest anname hinnaguid ja teises küljest me kardame, et meile hinnaguid antakse. Miks see nii on? Sellel hingamisõhtul me sellest räägime. Uurime enda sees hinnangute mõju ja vabastame end hinnangulisusest. Vabastame piirangud, mis ei luba armastuseenergial voolata ja armastust oma ellu vastu võtta. Taaselustame hingamisprotsessis armastuse väe ja vibratsiooni koos imeliste kristallidega ja loome enda ümber tervendava armastuse välja.

Hingamisgruppi on oodatud nii ´´uued kui ka vanad´´ hingajad.

Vajalik eelnev registreerimine 5282331 või info@tasakaalukeskus.ee.

Hingamisgruppi toetab Monika Palm.

Loe rohkem vabastava hingamise ja teemade kohta http://www.tasakaalukeskus.ee/uritused/vabastav-hingamine-kristallidega-tartus-tallinnas-ja-rakveres/id/66

Olete oodatud! :)
Näita vähem
Heaolu

Sarnastel teemadel