Pööripäeva Gongiõhtu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Sept 22 P 19:08
2019 Sept 22 P 21:00
Europe/Tallinn

P 22/09 kl. 19:00 / Pärnu mnt 69
PÖÖRIPÄEVA HELIRÄNNAK
mees- ja naisenergia tasakaal

Sind ootab kordumatu ja meeldiv lõõgastuskogemus helirännakul gongide, helikausside ja muude põnevate instrumentide maailma!

SÜGISESEL PÖÖRIPÄEVAL oli meie esivanematel kombeks tänada jumalaid saagi ja külluse eest. See oli tööde lõpetamise, tänamise ja kokkuvõtete tegemise aeg. Kuna pööripäevadel on päev ja öö ühepikkused ja maailmaruumis valitseb tasakaal, on nendel päevadel suur vägi.

See on eriline aeg, millal soovitakse soove ja püstitakse eesmärke. Enne kontserti me häälestume tuleva perioodi energiatele, teeme helimanifestatsiooni, kus me koos väljendame oma kavatsusi, sünkroniseerides ajupoolkerasid ja täites ümbritseva ruumi helidega.

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

Mängivad:

LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV – muusikud, multiinstrumentalistid, heliterapeudid, Tervendavate helide keskuse loojad ja juhid ning Jonathan Goldmani rahvusvahelise helitervendajate assotsiatsiooni liikmed.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis leiame midagi kohapeal.

PILETID:
15- eur
12.- eur / registreerides sõpradega igale inimesele. Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

REGISTREERU ONLINE :
http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, info@helid.ee/
P 22. septembril kl. 19:00
Kontsert kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

AADRESS:
Pärnu mnt 69, 3. korrusel, 1 trepikoda Kesklinnast, Koit tantsustuudio saalis.
Maja ees on trammipeatus, ümbruses on Kesklinna parkimistsoon, st tööpäeviti al. 19:00 tasuta
Kaart: https://goo.gl/maps/WBidAtoLG79UMPL49

INFO: tel. 559 30 551, info@helid.ee
www.helid.ee

Sarnastel teemadel