"Teadus, tunnetus ja intuitsioon kui inimteadvuse otsatute väreluste ilming" Reet Priiman, PhD loeng
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Nov 30 L 11:00
2019 Nov 30 L 14:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

30. november 2019 kell 11.00 - 14.00

Gildi 3, Tartu

"Teadus, tunnetus ja intuitsioon kui inimteadvuse otsatute väreluste ilming" on Reet Priimani, PhD loengutsükli pealkiri.

Loengutega antakse ülevaade Maailma toimimise kujutlus-tunnetuslike ja teaduslike seisukohtade (uuringute, teooriate, hüpoteeside, jt.) sünergilistest mõjudest inimteadvuse, arusaamade edendamiseks, et vähendada teaduse ja vaimsuse vahelist lõhet.

Oodata on huvitavaid fakte, seoseid, arvamusi. Teadlaste uusimad avastused ja veedade tarkused, kvantvaakum, Maa magnetpooluste nihkumine, mustad augud, kosmilised ussiaugud, virtuaalreaalsus jm. Keeruliste nimetuste ja pealkirjade all rullub lahti võrratu Universum oma kõikvõimalike aspektidega, Lektor ise on väga hea loodustunnetaja ja näeb paljude tegemiste, olukordade ja avastuste seoseid ning oskab neid ka lihtsas keeles kuulajani tuua, abiks illustreerivad pildid, videoklipid ja viited.

Reet Priiman teeb koostööd maailma juhtivate ülikoolidega ja omab ligipääsu mitmetele tunnustatud ülikoolide ja teadusorganisatsioonide listidele ning ajakirjadele.

Osalustasu 10€

Kõigest lähemalt saab lugeda ja registreeruda: helisevsonum.ee/sundmused

Sarnastel teemadel