Journey into Happiness
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2020 Märts 18 K 08:30
2020 Märts 18 K 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Järjekordne I päevane kursus "Journey into Happiness" sriAmma&Bhagavani programmist "Awakening into the Golden Age" toimub kolmapäeval 18. märts 2020. Algusega kell 8.30 - 18.00, Tallinnas, Pesas, Pärnu mnt 102.

  • Kursusel käsitletakse igapäevaseid eluolu teemasid, situatsioone ja suhteid. Eesmärk on aidata inimestel oma teadvustaset tõsta, rohkem mõista iseennast ja aru saada teistest. Lubada muutustel enda ellu tulla, vabaneda sisemistest mineviku piiravatest raamidest, väljuda mõistuse poolt loodud konfliktidest ja sisevõitlusest ning jõuda kollektiivse alateadvuse transformatsioonini. See on päev tutvumaks iseendaga, oma tõelise olemusega, oma Kõrgema Minaga (Jumaliku Ülima Valgusega), ning Kuldse Ajastu energiatega, mis praegu maailma vallutavad.
  • Ühe päevaga võivad toimuda muutused, milleks varem läks püüdjatel väga palju aega, mõnikord elusid. Tulge ja kogege, aitate kaasa nii enda kui lähedaste, sõprade ning kogu maailma ümber liikumisele Kuldsesse Ajastusse.

NB! Kuna on otseülekanne Indiast, siis alguse ja lõpuajad võivad nihkuda. Palume varem kohale tulla! Tõlge vene ja eesti keelne. Täpsem info kirjutades meilile goldenageestonia@gmail.com.
Kursus koos kohvipausidega on 55€. MTÜ Golden Age Estonia arvele: AS Swedbank iban : EE972200221072423452

Sarnastel teemadel