Biosensoorse Psühholoogia Instituudi AVATUD USTE PÄEV Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2020 Sept 21 E 18:30
2020 Sept 21 E 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

 Biosensoorse Psühholoogia Instituudi AVATUD USTE PÄEV Tartus

21.09. 2020 kell 18:30 - 21:00

TARTU, Riia 35, II korrus

 

Inimene, tervis ja suhted, hingelisus ja vaimsus, müstika Biosensoorse psühholoogia vaatenurgast. 

 

Avatud Uste Päeval tutvustame Biosensoorse Psühholoogia Instituudi tegevusi, õppevõimalusi nii Tartus kui mujal. 

Avame oma südamed ja räägime, kuidas müstika ja parafenomenide nähtus on seotud biosensoorse psühholoogiaga, kuidas need avalduvad igapäevaelus. Kuidas on võimalik rakendada meie suuna praktikaid ja meetodeid igapäevaelu küsimuste, seal hulgas tervise, suhete ja äriga seotud küsimuste lahendamiseks. Kuidas mõista oma hinge vajadusi, kuidas saavutada sügavam kontakt ja rahulolu iseendaga ja läbi selle terveneda ise ja tervendada end ümbritsevat,. 

Räägime Telekineesist ja inimesele omastest müstilistest tervendamise võimetest. Viime läbi praktilise töötoa, kus igaühel on võimalus kogeda iseennast, oma võimeid ja võimalusi.

 

Läbiviijad: Biosensoorse Psühholoogia Instituudi Müstika sektsiooni spetsialistid ja praktikud. 

 

Gerda Valk - Biosensoorse psühholoogia spetsialistide väljaõppe süsteemi õppejõud Eestis, biosensoorse psühholoogia spetsialist ja Müstika praktik. St. Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi diplom praktilise psühholoogia alal, “Kaasaegsed aspektid psühholoogilises nõustamises ja isiksuse uurimises”. (Diplom ПП nr.190).

 

Mall Leht – Biosensoorse psühholoogia spetsialist ja Müstika praktik. St. Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi diplom praktilise psühholoogia alal, “Kaasaegsed aspektid psühholoogilises nõustamises ja isiksuse uurimises” (diplom ПП nr 171).



Avatud Uste Päev ja praktiline töötuba on tasuta.

 

Lisainfo: Gerda Valk  ger-da@hotmail.com, 56646839; 

Mall Leht mall.leht7@gmail.com, 56607452




Biosensoorse Psühholoogia Instituudist:

 

St.Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituut on ainus Venemaa haridusasutus, kes on saanud riikliku litsentsi haridustegevuseks ja koolitustegevuseks sellistes valdkondades nagu ekstrasensoorika, biosensoorne psühholoogia, tervendamine, hingamise psühhotehnikad, paranormaalsed praktikad (Haridustegevuse Litsents 78 № 000534 välja antud 18 aprillil 2011 a. registreering № 28).

Instituut on eksisteerinud ja tegutsenud alates 1993. aastast. Selle aja jooksul on õppetöö läbinud üle 200 000 inimese. Instituudi põhiliseks teadusuuringute tegevusalaks on biosensoorsed psühhodistsipliinid ja nende praktilised rakendusalad sellistes valdkondades nagu: – praktiline ekstrasensoorika ja isiksuse filosoofia, – psühholoogia ja psühhoteraapia, – tervendamine, rahvameditsiin ning enesetervendamine, – ettevõtlus, – hingamise psühhotehnikad, – kehakultuur ja sport.

Tegevussuunad Eestis alates 2011 aastast: 

– biosensoorika alane õpe ja kursused Tallinnas ja Tartus. 

– tervendamine ja kontsulteerimine Tallinnas. 

– individuaalsed ja grupitunnid.

Asutaja ja põhiliste õppeprogrammide väljatöötaja on Vladimir Viktori p. Tonkov – Birchami Ülikooli filosoofiateaduste granddoktor psühholoogias (Madriid, Hispaania), California Ülikooli filosoofiateaduste doktor psühholoogias (Los-Angeles, USA), professor, akadeemik, paljude teadusartiklite ja raamatute autor. 

Eesti keeles on ilmunud V.Tonkovi “Vestlusi üliteadvusest”, (raamat on müügil e-raamatuna). Instituut osaleb aktiivselt Venemaa seadusloome protsessides, luues ja kaasajastades normatiiv-õiguslikku baasi, mis reguleerib tervendamist ning realiseerib ja täiustab lubade ja dokumentide väljaandmist antud tegevusvaldkondades. Korraldab ettevalmistust ja täiendõpet paljude maade tipp kvalifikatsiooniga spetsialistidele, teeb koostööd ülemaailmsete tervisekaitse organisatsioonidega, mitmete Euroopa ja Aasia ülikoolidega ning paljude föderatsioonide ja organisatsioonidega üle maailma.

Biosensoorse Psühholoogia Instituudi koduleht: www.metaportal.ru jawww.biosens.ee

FaceBookis leht: Biosensoorse Psühholoogia Instituut

 

Sarnastel teemadel
Liik Pealkiri
Asukoht Taeva ja Maa heaolukeskus
Publication Tõendid taeva olemasolu kohta
Video Novembri Maatriks 2015
Asukoht KehaMeeleKool
Publication Nägemine
Asukoht Fra Mare Thalasso
Asukoht Gildi 3
Asukoht Tabasalu
Asukoht Tartu Rahvaülikool
Asukoht Pärnu Kuursaal