Laivi Toots
Main Image

Tervendusõhtu koos iidsete helidega läbi tuleelemendi

See tervendusõhtu on sissejuhatus Jose D. Figueroa tulevastele kursustele Tallinnas. Rohkem infot esimese kursuse kohta:

https://www.facebook.com/events/803542293150279/ 

Üle maailma tuntud õpetaja ja tervendaja JOSE D. FIGUEROA GARCIA viib läbi intuitiivse grupitervenduse rituaali kasutades pühasid helisid, meditatsiooni, tervendavaid väesõnu ja mantraid iidsetest õpetustest, et luua hingelisel tasandil transformatsioon läbi tuleelemendi.

Tervendusõhtut toetavad kristallkausside ja gongihelid, mida viib läbi suurepärane gongimeister VILMAR SCHIFF.

Grupitervendusel luuakse rahunemise ja sisevaatluse püha ruum, mis võimaldab osalejatel vastu võtta enda kõrgeimalt potensiaalilt sügavat teadlikkuse kogemust ning hingelist väestamist.
Kogu rituaal ja energeetiline tervendus toimub meditatiivses seisundis ja viiakse läbi vastavalt iidsetele traditsioonidele, mis on loodud selleks, et toetada joondumist hingeteega ja isikliku tervenemisega.

Tervendus viiakse läbi intuitiivselt vastavalt osalejate energiatele ja sagedustele.

Pane selga mugavad riided, võta kaasa veepudel, paber ja pastakas, et teha märkmeid.

Jose on hispaanlasest psühhošamaan, transpersonaalne mentor, hinge teejuht, reiki meister, häälega tervendaja ja Bachi õieekstraktide spetsialist. Ta on töötanud tervendajana alates aastast 1986.

AEG: 11.september kell 19.00-21.30
KOHT: Bliss, 4.korrus
HIND: 35 eurot kohapeal, 30 eurot ülekandega, mille võib maksta Sermes OÜ, Swedbank: EE352200221054751168. Selgitusse palun märkida HE1.
INFO JA REGISTREERUMINE: Palun anna oma tulekust teada: sinuolemus@gmail.com või telefonil +372 5044549.