Amaryllis®
Main Image

Olen tegelenud tunnetamisega, intuitiivse kaugvaatluse ja selgeltnägemisega ning kanaldamisega ca 10 aastat. Olen mitme lapse ema ja keskendun oma töös intuitiivsetele uue ajastu lastele - võimetega valguslastele. Pean oma enda lapsi õpetajateks.

Spirituaalse pühitsuse ja kirjanikunime andis mulle Kristiina Raie.
Õppisin meisterõpetajast selgeltnägija Kristiina Raie all individuaalselt ca 8 aastat. Minu nägemine avardus ootamatult sellise sündmusega, nagu lapse sünd. Hakkasin ootamatult peenmateeriat ja energeetilisi astraaltasandeid üleöö nägema peale oma esimese lapse sündi. Sellest inspireerivast ja julgest teekonnast kirjutasin ka oma raamatutes ( "Valguslapse ema päevik" raamatuseeriad).


Väga olulisel kohal on minu jaoks teadlik eluviis ja teadlik elamine. Olen spiritualist, kes jagab teadlikest energeetilistest asjadest läbi kaasaegse elulise prisma. Ütlen ikka nii: Igalühel on õigus tegeleda sellega, millega ta tegeleb. On inimesi, kes toodavad vägivaldseid filme ja vägivaldseid laste arvutimänge. On inimesi, kes toodavad pornoajakirju. On inimesi, kes toodavad alkoholi ja meelemürke. Ja on inimesi, kes kirjutavad esoteerikablogi ja räägivad uue ajastu lastest. On inimesi, kes kirjutavad raamatuid teadlikust lapsesaamisest, sünnitusest, aga ka eeterlikust maailmast. Ma olen see viimane. Igaüks tegeleb oma asjaga. 

 

Uuri minu seminaride, sündmuste ja kursuste kohta lähemalt www.valguslapsed.com ja www.teetakursused.ee

 

Posts
Created Type
Title
2022 Aug 17 Location Kuressaare Edukontor
2022 Aug 17 Location Kuressaare Edukontor