Kinesioloogia Selts
Main Image

KINESIOLOOGIA on viimaste aastakümnete uusimaid ja efektiivsemaid psühhofüsioloogilise korrektsiooni meetodeid, mis baseerub Hiina energiaõpetusel ja tegeleb energia ringlusega inimese kehas. Hiina energiaõpetuse kohaselt sõltub inimese tervis tema eluenergia vabast voolust. Inimest vaadatakse kui ühtset tervikut: nii tema kehaline kui ka vaimne tervis sõltub eluenergia vabast voolust. Kinesioloogia rajas 60.-ndate aastate algul USA kiropraktik dr.George Goodhearth. Ta avastas üksikute lihaste seose energiameridiaanidega ning et meridiaani kindlate punktide mõjutamisega saab energiavoolu aktiveerida.Kinesioloogia abil saab taastada aju poolkerade vahelise seose ning aju ja keha vahelise koostöö.

Kinesioloogia praktika, eriti energeetiline psühholoogia, aitab kaasa olemusliku energia tasakaalustumisele, ja taasühendumisele,  mis tagab  selge enestunnetuse ja vaba eneseväljenduse. 

Energeetilise psühholoogia käsiraamat on selle meetodi rajaja Dr. Fred Gallo "Energiaravi koputamise abil". Käsiraamatu kasutamisel on abiks energeetilise psühholoogia koolitused, mis toimuvad regulaarselt Viljandis Ja Tallinnas. Energeetilise psühholoogia praktika toetab elu(sid)kestvatest halbadest seisunditest vabastavate seansside tulemuste ( www.telose.ee) lõimimist igapäevaellu.

Posts
Created Type
Title
2015 Mar 24 Location TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia
2015 Mar 10 Location Poska Villa
2014 Jan 27 Location Magissa Gabrielle galaktikas
2014 Jan 21 Location Pirita SPA Hotell
2013 Nov 06 Location Mainori Keskus