OpiusTao OÜ
Main Image

Kallid kaasteelised – aeg on hakata tegema vanast aastast kokkuvõtteid ning planeerima uue ja igati parema aasta tegemisi!

Tere tulemast DEIR Kooli!
Võta endale mõnusalt aega ja tutvu allpool põnevate 2018 aasta KOOLITUSTEGA, kus kõigil ka hetkel varajase registreeruja soodushinnad!

DEIR koolitused on väga praktilised, milles saab arendada tugevalt enda vaimset poolt ning õppida edukalt kasutama varjatud võimeid ja oskusi igapäevaelus, muutes oma elu seeläbi paremaks ja ennast tugevamaks. DEIR Kooli õpe on muljetavaldavalt tõhus. Põhiõppe (5 taset) läbinud inimeste tagasisided on kinnituseks, et nende elukvaliteet on oluliselt muutunud – sissetulekud kasvanud, eesmärgid ja unistused materialiseerunud – see on vaid väike osake imelistest muutustest, mida koolis õpetatakse.
Meie koolitused on hästi intensiivsed ja kindlasti väga põnevad. Juba koolituse käigus sünnib imesid. Näiteks 2. taseme koolitusel, kus õpetatakse soove materialiseerima, neid imesid kohapeal ka juhtub.

VARSTI ALGAVAD KOOLITUSED:
* 16-18.veebruar - 1. tase "Vabanemine" ehk teadvuse vabastamine negatiivsest välismõjust. Tallinn Holistika Instituut Endla15, IV korrus, R 18.30-22; L,P 10-19, koolituse sisu leiad siit: http://www.deir.ee/1-tase/#.Wi8BFeRrwy8
NB! Eelneb TASUTA INFOTUND kõigile soovijatele 18.30-19.30, kes tahavad teada, mida saab DEIR Koolis õppida. TULE JULGELT KUULAMA! Soovi korral saab edasi jääda kohe 1. taseme koolitusele.
* 15.veebruar - „Isikliku Karisma arendamine" Tallinn Holistika Instituut Endla15, IV korrus, kell 10-19, koolitust tutvustavat videoklippi vaata siit:
https://www.youtube.com/watch?v=GwyZ0zzjlSI
* 2-4.märts -Naiselik Vägi" algkursus, Tallinn Siemensi maja Väike-Paala 1, R 18-21; L 10-18, P 10-17 seminarie sisu ja videoga tutvu siin:
http://www.deir.ee/seminar-naiselik-vagi-/
* 2. tase - "Kujunemine" ehk elu eesmärkide materialiseerimine, Tallinn Viru 11, Baltic Hotel Vana Wiru konverentsikeskus, R 17-21; L,P 10-19, koolituse sisu leiad siit: http://www.deir.ee/2-tase/#.WjG1Q-RG0y8

Kõikidele seminaridele saab REGISTREERUDA SIIT (hetkel soodushinnad!): http://www.deir.ee/koolituskalender/#.WjG1peRG0y8

VAATA KA UUSI PÕNEVAID VIDEOSID SIIT: http://www.deir.ee/artiklid/#.Wi8CWuRrwy8

Kas Sina juhid oma elu või Sinu elu juhib Sind!? Otsusta ise ja tule õppima!

Soojade tervitustega!
DEIR Kooli Eesti meeskond
www.deir.ee

 

Posts
Created Type
Title
2016 Nov 08 Article Vaimustus vabanemisest.
2015 Mar 06 Location DEIR koolitus