Holistilise treeningu tutvustus- ja OSHO filmiõhtu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Veebr 17 T 18:00
2015 Veebr 17 T 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kutsume Sind talvisel sõbrakuul koolituse tutvustus- ja filmiõhtule! Tule ampsa vastlakuklit ja saa osa põnevast õhtust.

Teisipäeval, 17. veebruaril algusega kell 18.00 toimub koolituse esimese astme "Holistiline treening" tutvustus- ja filmiõhtu. Uus holistilise treeningu grupp alustab aastapikkust teekonda aprillis 2015.

Koolitajad Marina Paula Eberth, Heili Laido, Kristiina Garancis ja Katariina Martens räägivad koolitusest, tutvustavad õppekava ning vastavad küsimustele. Õhtu teises osas naudime OSHO seminari suhete teemal: "Miks on suhtlemine nii keeruline, eriti armastajate vahel?".

Üritus on tasuta.

Palun registreerige end sündmusele, et teaksime teid oodata: info@holistika.ee või telefoni teel 6372777.

Õhtu toimub instituudis aadressil Pärnu mnt 139C, III korrus, Tallinn. Täpsemad juhised meie leidmiseks saate siit.

Õhtu orienteeruv ajakava: 18.00–20.00 koolituse tutvustus; 20.00–21.30 filmiõhtu.


***
Filmiõhtul saad osa OSHO seminarist "Miks on suhtlemine nii keeruline, eriti armastajate vahel?".

"Isegi armastus on vabaduse kõrval teisejärguline, vabadus on ülim väärtus. Armastuse võib ohverdada vabaduse eest, ent vabadust ei saa ohverdada armastuse eest." – OSHO

OSHO filmhtlemine inimeste vahel on keeruline, sest me seame üksteisele kõikvõimalikke tingimusi. Vaadeldes paarisuhteid on olukord veelgi keerulisem, eelkõige just naiste ja meeste erinevuste tõttu.
India pühamees OSHO vestab videovestluses talle omasel vaimukal ja intrigeerival moel inimsuhtlemise keerukusest. Erilist rõhku pöörab ta mehe ja naise vahelistele suhetele.
Tule õpi õnnelike suhete saladusi!

***
Lisainfo koolituste kohta...

Holistiline treening – aeg iseendale!

See on enesearengu koolitus, mis ühendab tänapäevased transpersonaalse psühholoogia meetodid nii iidsete kui kaasaegsete teadmistega inimese energiasüsteemist ja keha-vaimu seostest. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad paremini mõista iseennast ja otsivad oma kohta maailmas.


Loe koolituse kohta lisa...

Toreda kohtumiseni!

Holistika Instituudi pere

Sarnastel teemadel