Kiropraktik Rainer Kägo: valust vabaks lõikuseta
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Veebr 19 N 18:00
2015 Veebr 19 N 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Küllap olete juhtunud kuulma lugusid, kus kiropaktik paari minutiga patsiendi painavast valust vabastab. Eesti edukaim tennisist Kaia Kanepi tänas mõne aasta taguses telesaates "Kahekõne" kiropraktik Rainer Kägo, kes aitas kannakõõluste kahjustusega kimpus sportlase pärast pikka vigastuspausi vaid nädalaga (!) jalule.

Tartu Arengutee Klubisse tuleb esinema Rootsi Tervishoiuameti litsenseeritud kiropraktikut RAINER KÄGO, kes on loonud oma praksise ka Eestis. Oskaja kiropraktik aitab üle saada pea-, kaela-, liigese- ja seljavaludest arstirohtude ja operatsioonideta. Mis veelgi olulisem – ta aitab jõuda tervisehädade põhjusteni.
Esineja on lubanud klubilistele demonstreerida lihtsamaid võtteid, kuidas on võimalik vaid mõne minutiga valutavad kondid n.ö õigeks käänata. Tule ja veendu oma silmaga!

Mis on kiropraktika?

Kiropraktika kuulub manuaalteraapia valdkonda ja on väga vana ravimeetod, mida Hiinas tunti juba viis tuhat aastat tagasi. Kiropraktikud kannavad mujal maailmas doktori-tiitlit ja kulutavad ameti õppimiseks sama palju aega kui arstid. Õpingute lõpupoole pühenduvad nad sellele, kuidas ravida rohtudeta, samal ajal kui teised arstiks pürgijad pühenduvad farmakoloogiale.

Oskaja kiropraktik aitab inimesel üle saada pea- ja seljavaludest ning kaela, jalgadesse ja kätesse kiirgavast valust, aga ka lihaspingetest, väsimusest, kõrgvererõhust, alaselja ja pingepeavaludest. Mõned valud tekivad traumajärgselt, isegi kui enam ei mäletata, millal viga saadi. Sageli tulenevad probleemid luustiku seisundist, valude põhjuseks võivad olla ka sundasendid, vähene liikumine ja raskuste tõstmine.

Vt ürituse kohta täpsemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel