Programm "Kevadpuhastus 2015"
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 01 P 00:00
2015 Märts 31 T 23:59
Europe/Riga
Tunnuspilt

 

Juba meie esivanemad teadsid märtsi paastukuuna, paastudes vastlapäevast lihavõteteni. Kui neile oli paast sageli talviste toiduvarude otsalõppemisest tingitud sundolukord, siis meile, kes me naudime aastaringselt külluslikku toidulauda ja ennast tihti toiduga lohutame ja premeerime, lausa hädavajadus. Seedimine vajab puhkust, füüsiline keha ja soolestik puhastamist toksiinidest, ainevahetusjääkidest ja pooleldi seedunud toiduosakestest.

Aga mitte ainult füüsiline tasand ei vaja puhastamist. Meid koormavad ka allasurutud ja kehasse lukustunud emotsioonid, ohvri- ja andestamatuse mõtted ning kõigi nende tekitatud blokeeringud keha energiasüsteemis.
Puhastamist ja ülearusest vabanemist on kõige tõhusam teha koos, suures ühisenergias, mida toetab juurde saadetav kosmiline energia.

Oleme tänulikud, et kanadus terviklik programm „Kevadpuhastus 2015". Programmigaga saab liituda täiemahuliselt või osaliselt. Täismahtu kuulub:


- Eraldi kinnine veebileht „Kevadpuhastus 2015", kus on täielik programm ja lingid teemakohastele artiklitele.
- Kinnine Facebooki grupp „Kevadpuhastus 2015", kus on kogu info, saab esitada küsimusi, jagada oma protsessi ja küsida endaga toimuva kohta.
- Meililist, kus ilmub vähemalt kolm innustavat meili nädalas, mis kevadpuhastust meelde tuletavad ja uusi nippe pakuvad. Aga saab ka suhelda ja küsimusi esitada.
- Viis pühapäevaõhtust kaugseanssi, mille igaüks saab vastu võtta sobivas kohas ja sobival ajal kogu järgneva nädala jooksul. Esimesed neli on vastavalt füüsilise, emotsionaalse, mentaalse ja energeetilise tasandi puhastamiseks ning viies armastuse sagedusele tõstmiseks ja ühenduse tugevdamiseks.
- Soodustus 20% Hingamisstuudio vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži seanssidelt kogu märtsikuu jooksul.


Hind
- täismahus osalemine 40 €,
- osalemine veebilehel, meililistis ja/või FB grupis + viiel kaugseansil kogu märtsikuu jooksul 30 €,
- osalemine ainult veebilehel, meililistis ja/või FB grupis kogu märtsikuu jooksul 15 €,
- osalemine kõigil viiel kaugseansil 25 €,
- osalemine vaid esimesel, füüsilisel tasandil puhastusprotsessi käivitaval kaugseansil 1.03 10 €,
- osalemine emotsionaalsel tasandil puhastusprotsessi käivitaval kaugseansil 8.03 7 €,
- osalemine mentaalsel tasandil puhastusprotsessi käivitaval kaugseansil 15.03 7 €,
- osalemine energeetilise tasandi puhastusprotsessi käivitaval kaugseansil 22.03 maksab 7 €,
- viies, armastusenergia sagedusele tõstev ja ühendust tugevdav kaugseanss 29.03 on tasuta.


Ürituse kanaldaja ja põhikorraldaja, kaugreiki vahendaja ja audiomeditatsiooni lintilugeja Reet Karro on kogenud hingamisterapeut, reikimeister ja energeetiline massöör.


Konsultantidena on ürituse juures abiks, vastavad lisaks Reedale osalejate küsimustele ja lahendavad suure muutusega kaasnevaid probleeme:
füsioterapeut Riin Rikas-Toompere
meedik, toitumisnõustaja ja massöör Ende Tammekunn
reikipraktik, hingamisterapeut, pika paastumiskogemusega Ruth Tammeorg.

Juhised
Kui tunned huvi ja soovi osaleda, registreeru palun registreerumisvormi abil.


Seejärel tee vastavas suuruses ülekanne pangakontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146.


See avab Sinu jaoks ürituse energeetilise värava, ning Sulle saadetakse vastavalt valikule kas kutse veebilehele, meililisti, FB gruppi ja/või saad kaugseansi juhised.

Pühapäeviti saab liituda kella 21-ni. Pärast kella 21-te liitunud saavad juhised ja nad arvatakse kaugreiki saajate nimekirja järgmisel päeval. Palun arvesta, et pankadevahelised maksed toimivad tööpäeviti kella 15-ni. Kui teed ülekande 01.03 õhtupoolikul, aga soovid juba esimesel kaugseansil osaleda, võiksid selle teha samast pangast või saata maksekorralduse koopia.


Info:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

 

Sarnastel teemadel