Teraapialaegas
Koht
Jaama 1a
Tallinn
Eesti
Tunnuspilt

Teraapialaegas on üks mõnus teraapia ja massaaži aardekirst täpselt Nõmme südames. Teenuste poolest jaguneb Teraapialaegas Ehalaekaks ja Koidulaekaks. Ehalaegas viitab õhtumaadele ehk läänelikule lähenemisele ning koondab enda alla füsioteraapia, süvamassaaži (spordimassaaži sugulane) ja klassikalise massaaži. Ehalaeka aarded abistavad neid inimesi, kel on mingi häda küljes ning kes otsivad sellele leevendust (näiteks kange kael, seljavalu, spordivigastused). Koidulaegas on joogast inspireeritud tai massaaži pesapaik ning selles toas kuuleb lõõgastavat muusikat ja põlevad lõhnaküünlad.

Personaaltreening, toitumiskava, treeningkava võivad olla nii see kui teine. Nende täpsem olemus sõltub inimesest endast ja tema konkreetsetest soovidest. Võib teha nii lihasmassi kasvatava jõusaalikava kui ka õues treenimise programmi, mis aitab avastada Nõmme kandi ilusat loodust. Just nimelt Nõmme ilu tutvustamiseks ning inimeste loodusesse viimiseks plaanib Teraapialaegas ka elamusjookse, kus tähtis pole kiirus ega distants, vaid jooksu ajal kogetu.

Teraapialaekas tegutsevad füsioterapeut ja massöör-treener, kes mõlemad elavad aktiivset elu ning püüavad toituda terviklikult.

Koduleht asub siin.

Sõidukiga
Tasuta saab parkida Jaama 1a maja ees või Vana-Mustamäe ja Pärnu maantee ühenduskohas (sealkandis, kust väljuvad bussid Hiiu suunas). Tasuta võib parkida ka Nõmme turu parklas. Maja taga Pärnu maantee ääres asub tasuline parkla.
Jalgsi
Nõmme keskusesse tuleb päris mitmest suunast busse. Seal peatuvad 10, 23, 27, 33, 36 ja 45. Lisaks saab Nõmmele tulla rongiga. Teraapialaegas asub Krediidipanga majas tuletõrjemaja vastas ning samuti on lähedal Comarket.
Telefon56640429
Ava kaart suurelt