Transpersonaalne perekonstellatsioon: Kust me tuleme ja kuhu läheme
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Mai 15 R 14:00
2015 Mai 17 P 17:00
Europe/Tallinn

15.-17. mail 2015 Tallinnas

Transpersonaalne perekonstellatsioon:

Kust me tuleme ja kuhu läheme

Tõlge inglise keelest eesti keelde.

Caterina Farkash Widder

Peresüsteemides toimivad selle liikmed süsteemi teadvustamata seaduste järgi, mis võivad meid viia elus keerulistesse olukordadesse. Perekonstellatsioon teeb nähtavaks erinevate põlvkondade liikmete vahelised suhted ja seosed, mis on sageli eluraskuste tekkimise põhjuseks.

Caterina integreerib oma töös Bert Hellingeri lähenemisviisi perekonstellatsioonidele biosünteesi, psühho-strukturaalse tasakaalustamise, holistilise pulseerimise, süvamälu - regressiooniteraapia ja oma isikliku elukogemusega ning kõige sellega, mida ta on õppinud inimolendite kohta oma aastatepikkuses töös viies läbi töötubasid ja andes eraseseansid ning juhtides eakatekodu. Caterina: „Olen kogu oma elu veetnud inimeste keskel, kes on üle elanud holokausti ja tundnud elu jõudu selle kõigis varjundites. See on olnud arvatavasti võimsaim juhtiv jõud minu elus."

Töötoa seansid on omal moel privaatsed. Konstellatsioonides kasutatakse teiste osalejate abi, et näha selget pilti, kust raskused ja probleemid peresüsteemis ja kliendi isiklikus elus pärinevad, ja leida lahendused. Teised osalejad esindavad kliendi peresüsteemi liikmeid. Läbi ühisvälja energia hakkavad osalejad kogema nende pereliikmete tundeid, keda nad esindavad, kuigi nad ei tea neid inimesi ja neil on nende kohta väga vähe informatsiooni. Veelgi erakordsem on see, et mõnikord hakkavad toimuma muutused ka nende endi elus, lihtsalt sellepärast, et nad osalesid väljal. Nii näiteks sai üks seminaril osalejatest 3 päeva hiljem telefonikõne oma isalt, kellega tal puudus kümme aastat igasugune kontakt.

Perekond on süsteem. Nagu kõigil teistelgi süsteemidel maailmas, kehtivad ka seal omad kirjutamata loodusseadused ja me käitume igapäevaelus alateadlikult nende seaduste järgi. Näiteks on olemas armastuse seadused. Me oleme seotud oma peresüsteemiga selle päritolu, riigi, religiooni jne. kaudu ning me võtame läbi armastuse ja lojaalsuse enda peale ka selle süsteemi raskused ja taaga, mis ei ole meie oma. Me ei märka seda, sest me ei ole sellest enamasti teadlikud. Tunneme, et meie elu on ummikus ja me ei suuda leida põhjust või on suhted sassis või oleme füüsiliselt või vaimselt haiged.

Perekonstellatsiooni töötoas otsime oma pere süsteemi sees lahendusi, mis lubavad meil lõpetada võitluse iseenda, oma vanemate, partnerite, laste, elu endaga ning leida soovitud meelerahu.

Ühelt poolt on see töö väga formaalne ja rituaalne, teisalt aga väga avatud ja intuitiivne. Protsess on juhitud kõrgeima intellekti poolt ja viib kõikvõimalike ootamatute järeldusteni. Ei osalejad ega nõustaja saa ette teada, milliste lahendusteni lõpuks jõutakse.

Caterina Farkash Widder: „Kutsun teid kogema seda erakordset teekonda lahenduste ja rahuni."

www.familyconstellations.co.il

Caterina on kvalifitseeritud nõustaja, perekonstellatsioonide terapeut ja treener, lõpetanud esimese kursuse Bert Hellingeri Instituudis Iisrealis; psühhostrukturaalse tasakaalustamise koolitaja ja keha-meele terapeut: Biosüntees – holistline teraapia ( Dr David Boadella). Holistiline pulseerimine ( Dr Tobi Brownin). Muusikateraapia (Dr Reuven Feuerstei). Sünnitushariduse keskus, lapsevanemate sünnituseelne ja –järgne nõustamine, grupinõustaja. Süvamälu - regressiooniteraapia sertifitseeritud terapeut.

Töötuba toimub 15.-17. mail Terviklik Mina erakoolis, Ahtri tn 8, VII korrus. Reedel kl 14-20, laupäeval kl 10-18 ja pühapäeval kl 9-17.

Osalemistasu on 180 eurot. Füüsilistele isikutele tulumaksu tagastus 20%.

Registeerumiseks täida palun avaldus ja me saadame sulle kirja registeerumise kinnitamise ettemaksu 30 euro tasumise ja muu korraldusliku info kohta.

Lisainfo: info@terviklikmina.ee ja tel 56623977
Sarnastel teemadel