Tantra ekstaas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aug 18 T 16:00
2015 Aug 23 P 15:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

TANTRA EKSTAAS

18. august (19:00) - 23. august (18:00) Grupp Täis!

Kursus tantristidele, kes on julged. Kes soovivad kogeda Shaktismi rituaalset väge.

Meie Shaktistlik tantra eeldab naiselikku aktiivsust (ka oskust olla naiste ühisuse väes). Mehe oskust avada naise ürgne vägi, naist loomulikult teenida. Kogu kursus on praktikapõhine ja rituaalidele orienteeritud. Jõuda tantras vaimsusele saab ainult siis kui toetuda tervele füüsilisele seksuaalsusele, hingelisele avarusele ja vaimsele sügavusele. Lisaks võiks argielu soosida õnnelikkust.

Kui oskad süveneda, sinus on soovi katsetada oma sisemist voogu, jagada end, ületada omandiinstinkti. Oskad keskenduda, sulle meeldivad erinevad jooga praktikad ja soovid kogeda Saraswati kundalini kriiasid. Julged sulada teise inimese väes, armuda ja hetkega jätta ja uuesti armuda. Sa tahad tunda tantra sügavat, loomulikku energiat, kiindumust, seksuaalset tõusu? Soovid olla pidevas ekstaasis, kartmata oma soove. Õpid tundma oma fluidumit ja ekstaasi, ehedat naudingut, koged reaalsete orgasmide väge (vähemalt õpid neid avama ja märkama). Õpid elama nö. KULAS, kogema ja anduma, kartmata olla sina ise. Sa peaksid olema terve nii füüsiliselt kui vaimselt, sulle võiks olla loomulik tunda oma keha ja selle tunge.

Sellel kursusel on väga oluline grupi omavaheline sobivus, harmoonia, ausus, julgus eksperimenteerida ja andumine. Samas ka avatus uuele, oskus mitte klammerduda ja vajadus pühenduda rituaalides. Tehniliselt sügav ja keeruline kursus neile, kes juba teavad, mida vajavad või ka neile, kes tahavad ja julgevad kohe midagi erilist. Siin kursusel on tähtis olla eluterve, selge ja kindel.

KELLELE
Nii üksi otsijatele kui ka nendele paaridele, kes elavad avatud suhtes


KOGED
Ürgse orgasmi avamise rituaali
meeste seksuaalse jõu avamise praktikad ,südame avamine
tantristliku naudingu voo praktikad
ekstaasi rituaalid
tantristlik tuletants
Saraswati kundalini kriiad
ravivad puudutused
paarisharjutused -seksuaalsuse avamised
tantra massaažid
naudingu tuba
hingus ja hingamine
TŠOD-kohtumine „ surmaga"
tantristlik saun ja tünn
seksuaalsust avavad ja meeli lõõgastavad praktikad
transitantsud
emosioonitantsud
suhtesobivused, tootemloomad (saad teada Avesta astroloogia järgi oma seksuaalse tugevuse , oma naiseliku ja meheliku seksuaalenergia rütmi)
seksuaalsete unistuste praktikad
tantristliku pühendumise rituaal
ja palju erilist veel..


Kui oled tantra teel ja soovid kogeda siis kirjuta meile oma ankeet.
Tee seda põhjalikult - annab hea eelduse, et vastame sulle JAH . Tantristid on alati erilised, too välja oma eripärad, ava end. Saades Jah vastuse saadame sulle ka mõned lisaküsimused. Vajalikud ikka selleks, et luua kursust, mis oleks vägev!

ANKEET
Kirjelda oma maailmavaadet (mida pikem ja sügavam, seda parem)
Sinu hirmud/kuidas oled neid ületada proovinud
Sinu head oskused suhetes
Milles seisneb sinu erilisus
Sinu tervislik seisnud
Kas sööd kursuse ajal taimset või sega toitu?
Miks just sina? (Kirjelda ühe lausega)
Soovid veel midagi lisada
Sinu ilus pilt
Sinu täpne sünniaeg (päev, kuu, aasta, kell, koht), sinu veregrupp


Saates vastused ära enne 1. juulit on hinnaks 330€, kuni 4. augustini on hind 360€, hiljem 390€. Hind sisaldab ka ööbimist ja nagu Leesojale kohane kolme korralikku ja väga head toidukorda päevas ning sauna ja taime väe tünni. Saades Jah vastuse, tuleb ettemaksu kinnitusena tasuda 150€, millest 70€ on mitteilmumisel tagastamatu. Ülejäänud summa tuleb tasuda hiljemalt 8. augustiks.Leesoja@gmail.com

ASUKOHT
Pärnumaa, Varbla vald, Selja küla, Leesoja talu

Lisaks saad lugeda www.leesoja.ee

   Tantra väge loovad Thule ja Erik

Sarnastel teemadel