Vabastav hingamine kristallidega Rakveres
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Juuni 28 P 12:00
2015 Juuni 28 P 14:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA

Pühapäeval 28. juuni kell 12.00 -14.30

Toimumiskoht: Rakvere, Valli 8.

Grupihingamist toetab hingamisterapeut MONIKA PALM.

Energiakeskused mõjutavad meie reaalsusetaju, need on ühenduslüliks füüsilise ja vaimse vahel. Neil on oluline mõju inimese tervisele ja heaolule. Iga tšakra mõjutab oma piirkonna elundite ja jäsemete tervislikku seisundit ja funktsioneerib ka täiusliku üksusena, olles kogu energiaringe teenistuses. Igal tšakral on nii kõrgem eesmärk kui ka erifunktsioon. Mõjutades füüsilist, emotsionaalset, vaimset ja hingelist heaolu, reguleerib iga energiakeskus ka eraldi protsessi.

Sellel korral on tähelepanu all kolmas tšakra ehk päikesepõimik.

Päikesepõimik on koht, kust algab indiviidi areng – tekivad ego, eneseteadvus ja isiklik jõud. Seal omastame informatsiooni ja seedime maailma, toimub füüsilise eksistentsi intelektuaalne mõistmine, siin avalduvad meie põhilised hirmud – näiteks raev ja kontrolli või võimu vajadus ning siin asub eneseväljendus, arvamused ja hinnangud enda ja teiste kohta.

Räägime veel, mis omadustega on kolmas tšakra seotud. Mis võib toimuda, kui selle funktsioonid on häiritud? Kuidas see mõjutab meid füüsilises, emotsionaalses ja vaimses plaanis? Hingamisprotsessis õpime ennast paremini tundma. Vabastame ennast läbi vabastava hingamise sisemistest ebakõladest ja ühendame päikesepõimiku puhastamise kristallide tervendava väega.

Vajalik eelregistreerimine, kas info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331. Rohkem infot www.tasakaalukeskus.ee

Vabastav hingamine on väga lõdvestav ja vabastav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele. Hingamisõhtust on oodatud osalema nii kogenud hingajad, kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada. Loome grupis hingates võimsama energia. Igal hingamisõhtul käsitleme erinevaid teemasid ja tegeleme elu puudutavate erinevate aspektidega. Sügav lõdvestumine aitab ka tervendada peamisi tasakaalutusi kehas, meeles ja vaimus.

Vabastav hingamine väga kogemuslik praktika nii vaimselt kui füüsiliselt, mis:

loob parema enesetunde
aitab vabaneda stressist
annab rohkem energiat
aitab sügavalt lõõgastuda
pakub parema tervise
aitab luua rõõmsama meele
toob mõtetesse selgust
aitab leida emotsionaalse tasakaalu
aitab kogeda meelerahu ning armastusetunnet
toetab spirituaalsuse kasvu

Hingamisseanss toimub väikeses grupis. Võta kaasa pudel vett, matt, soovi korral oma tekk/ magamiskott, riietu mugavalt. Kestvus umbes 2, 5 h.

Oled väga oodatud! :)

 

Sarnastel teemadel