''Olemitega rääkimine'' kursuse sissejuhatus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Juuli 22 K 18:00
2015 Juuli 22 K 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kolmapäeval 22. juulil kell 18.00-20.00 Tartu, W. Struve 4

Kursuse viib läbi Bars, Kehathenikate ja Olemitega rääkimise ametlik vahendaja MONIKA PALM

2- tunnises sissejuhatuses võivad osaleda kõik teemast huvitatud inimesed, olenemata sellest, kas on varasemalt osaletud Barsi kursusel või mitte.

Sissejuhtav osa on suurepärane võimalus tutvuda võibolla senisest täiesti erinevasse võimalusse nähtamatu maailma, vaimude ja olemitega ning piiluda piiluda sisse Talk to the Entities 2 päevasele kursusele. Võtame ära hirmud, valed, selgusetus, mis sul olemite suhtes on. See on väga praktiline kursus. Tutvume mõningate mõjusate tööriistadega, millest võib olla kasu ükskõik, kellele meist ja palju muud põnevat.

Meetodi looja Shannon O'Hara on öelnud, et need on oskused, mida oleks pidanud juba lapsepõlves meile kaasa antama. Kui sa oled tundnud huvi maailma vastu, mida füüsilise silmaga ei näe, siis see kursus on just sulle.

Kui valid osalemise põhikursusel, siis sisaldub intro maksumus ka põhikursuse hinnas. Põhikursusel osalemise eelduseks on Bars kursuse läbimine (toimuvad Tartus 3. ja 11. juulil ja vahetult enne põhikursust.)

Osaluspanus on 40 EUR.

Nähtamatu maailm on kõikjal me ümber ning võib mõjutada meid ja meie elu erinevates valdkondades nagu kodu, tervis, finantsvaldkond, suhted, võimekus, tahe ja palju muud. Kursusel kasutame ja õpime meetodi, mille looja on Shannon O'Hara ja kursusel kasutatakse unikaalseid Access Counsciousness erinevaid töövahendeid.

Rohkem infot, kas telefonil 5282331 või info@tasakaalukeskus.ee

Loe rohkem www.tasakaalukeskus.ee

Sarnastel teemadel