Kursus "Uuenduslikud tervendusmeetodid"
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Sept 19 L 12:00
2015 Sept 26 L 12:00
Europe/Tallinn

Toimumisajad: 19.09 algusega kell12.00 ja 26.09 algusega kell 12.00

Palusin mõnel eelmise kursuse osalejal kirjutada oma muljeid

Venno:käisin pr. Lydia üritusel, kus ta tutvustas, kuidas saab ise oma keha eest hoolitseda ja seda tervendada. Need unikaalsed "nipid" töötasid uskumatult kohe meie silmade all. Suured tänud pr. Lydiale, et ta on võtnud vaevaks teha selliseid valgustavaid üritusi, kus saab selgeks, kuidas iseennast ja lähedasi aidata. Ka see on hea, et saime kaasa materjali. Kui midagi ununeb, saab järgi vaadata.

 Jasmine: ....Ma olen tohutut abi saanud. Mul ei jätku sõnu,et seda väljendada.Sain teada palju endast- kes ma olen ,et eksimusi pole olemas, on ainult areng.Oskan nüüd end ise, peale 2 päeva eneseabi õppimist, aidata.Poleks iial arvanud, et me kõik saame ideaalselt hakkama. Peab ainult ennast usaldama,tahtma end aidata.Vajame esialgu ainult juhendamist, et teada,kus vajalikud punktid on. Selleks teeb Lydia kursusi. Need on fantastilised. Minge järgmisele kursusele JA TE EI JÕUA END ÄRA KIITA SELLE EEST, MIDA TE ENDAST TEADA SAATE JA MISSUGUST TOHUTUT ABI SAATE. SEE ON NII POSITIIVNE. ....

Anni: Lydia eneseabi tervendav kursus oli väga õpetlik. Sain palju kasulikke nõuandeid, kuidas ise lihaspingeid kõrvaldada. Kõige üllatavam positiivne kogemus oli see, et sain ainult oma vaate ja keskendumisega sõbranna jalalt lihaspinge ära nii, et jalg läks hulga peenemaks ning laba hakkas liikuma vabamalt. Kellel on vähegi huvi enese ja lähedaste aitamise vastu, soovitan kindlasti Lydia kursusele minna. Te ei kahetse!

*************

Kursuse märksõnad

(rohkem pilte  ja ka kursuse põhjalikuma kirjelduse leiate allapoole kerides):

  • tervendamine vaatega (mõtte,keskendumisega), nähtavad head tulemused on teil juba mõnekümne minutiga; 
  • keha lihaspingete ja liigesjäikuse vabastamine vahendiga. Kümne kuni mõnekümne minutiga on teil juba märgatavad olulised tulemused;
  • efektiivsed lihaspingete ja ka valu vabastamise viisid käelise kontaktiga.

Tervendamismeetodeid, mida kursusel tutvustan, on varasemalt peetud erilisteks nähtusteks või väljavalitute võimalusteks. Tänapäeval see enam nii ei ole. Koos teabe ja info levikuga on head võimalused saanud kättesaadavaks ja äraõpitavaks kõigile.

Varasema kursuse osavõtjad olid korduvalt hämmingus, öeldes "Uskumatu!" Nii see on. Ea vaevused võite järk-järgult selja taha jätta. Kui teete järjepidevalt tööd, siis mõne aja pärast võite öelda, et teie keha muutub teie jaoks järjest meeldivamaks. Ja kõike ülalväljendatut silmas pidades ei ole raske mõista, et TERVENDATE ENNAST TÕEPOOLEST! Teil on konkreetsed võtted, konkreetsed tehnikad, mis annavad alati käegakatsutavaid häid tulemusi ning te saate neid kasutada uuesti ja uuesti seni, kuni soovitud tulemus on käes.

*************************************************

Siin on mõned pildid osalejate saavutustest

Osalejad mõjutasid mõttega oma pöidlapadjandit. Uuel fotol on näha, et lihaspinge vähenemise tulemusena muutus pöial saledamaks ja pöidla liigesepea tõmbus rohkem liigesepessa tagasi. Pildil pole seda näha, kuid pöial liigub nüüd vabamalt ning kui tegemist oleks olnud valulikkusega, siis oleks ka seda vähem. Kehaosa võib suuruselt märgatavalt väheneda, kui lihaspinged ja jäikused vabanevad. Sellele on küllaldaselt tõestusi, kui uurite pilte keha taastava teraapia blogis (www.puudutus.ee).

***********

Sellel fotol on näha protsessi tulemust, kui naabri hüppeliigest mõjutati vaatega (10 minutit). Uuel fotol on näha, et hüppeliiges on saledam ning laba paindub rohkem. Kui hüppeliigeses oleks olnud valu, siis pärast mõjutamist olnuks olukord parem.

**********

Siin on näide vahendiga töötamisest (10 min) enda randmega. Uuel fotol on näha, et ranne on saledam (võrrelge randme suuruse suhet käelabaga) ja käelaba painduvus on suurem.

***************************************************

Kursuse põhjalikum kirjeldus

Seadused ning tõde keha kohta on väga lihtsad. Kasutan näitena taime. Kui taimel on sooja, vett, head pinnast ning ruumi kasvamiseks, siis kasvab ta alati... Ta ei saa mitte kasvada, sest taime geneetiline programm tingib arengu. Sama kehtib keha kohta- kui keha tervenemiseks on loodud kõik tingimused, siis keha ei saa mitte terveneda.

2-päevase ürituse jooksul näitan võtteid ning võimalusi iseenda (ja ka lähedaste) keha eest hoolitsemiseks.
Paljud võimalused keha abistamiseks ning keha eest hoolitsemiseks on geniaalselt lihtsad ning mitmeid tervendavaid tulemusi saate tunda kohe juba õppimise käigus.
Enamasti arvatakse, et imelisi asju keha tarvis saavad teostada ainult eriliste võimetega isikud. Antud kursusel näitan, et igal inimesel on võimalus iseennast ning oma keha toetada.
Näiteid sellest, kuidas antud teadmised võivad keha mõjutada , saate siis, kui vaatate infot keha taastava teraapia kohta.Pildid näitavad tulemusi, mis ületavad massaaži mitmeid kordi ning paljusid neist ei olegi võimalik tavalise massaažiga saavutada. Kuna tegemist ei ole massaažikursusega, siis te ei pea kartma oma oskamatust.
Õpetan teid tarvitama neid võtteid ning võimalusi, mida saate iseenda ja lähedaste aitamisel kasutada ning mis on kergelt õpitavad.
On ka neid võtteid, mis nõuavad treeningut, kuid seda perspektiivikamad nad on.

Teadmiste valdkonnad, mida kursusel puudutan, on järgmised:

19.september- energeetika

* energiate seadused ning nende toimimine kehas;

 * millal tervenemine toimub, millal mitte;

 * info, mida sisaldab aura e. eluväli;

 * tervendava energia "tootmine" (loomine, tekitamine, suurendamine) mõttelise häälestumise läbi, "tervendav vaade", mis ravib/vabastab nii iseenda, kui teise inimese keha;

 * omaenda kõrgemate- ja tervendavate energiate tajumine; meridiaanide mõõtmised/testimised tajude abil, meridiaanide stimuleerimine.

26.september- praktilised võtted keha aitamiseks (nii endale, kui lähedasele)

* võtted, mis vabastavad pinges või jäiga lihase ning liigese;
* võtted, mis vaibutavad valu;
* võtted, mis stimuleerivad tervenema siseorganeid.
* Räägin ka paljudest teistest keha toetavatest võimalustest.

   Viin selleteemalist üritust läbi kolmandat korda. Kuna need uuemeelsed teadmised ning võtted on ennast töös tõestanud, siis mul on rõõm neid teile jagada. Usun, et paljud teist on joovastuses võimalusest kasutada oma isiklikku jõudu taolisel moel, see on tõepoolest imeline!

   Kui materjali sai kursuse kavva lülitatud liiga palju, siis jätkame jätkukursusel. Tervendavad energiad vajavad ilmnemiseks head emotsionaalset atmosfääri. Selleks ei tohi kiirustada. Neid võtteid võite jääda kasutama kogu edaspidise elu ning, muidugi, suurt rõõmu ning tänu tunnevad teie oskuste üle teie lähedased.

Kursus kestab mõlemal päeval 7-8 h koos vaheajaga (pakun kohvi ja küpsist).Võtke kaasa matt ja vahendid konspekteerimiseks, vajalikud näidismaterjalid saate kohapeal. Ühe päeva maksumus on 75 eurot. Valida saab mõlemad päevad või ka ühe õppepäeva. 

Osalemise soovist teatage meiliaadressile- lydia.adone@gmail.com või registreerige kodulehe kaudu(vt. ülalinki).Küsimused esitage samale meiliaadressile. Ka telefonitsi võib registreerida- 58100373

Üritus toimub Tondi Ärikeskuses (Tallin,Pärnu mnt 142, tasuta parkimine maja juures). Majja sisenege uksest, mis asub rohelise vannitoapoe vastas. Mööduge valvurist, sõitke liftiga 7-ndale korrusele ning koridori lõpus ongi ürituse ruum.

Sarnastel teemadel