Hiina kosmeetilise teraapia koolitus
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Sept 03 N 18:00
2015 Okt 01 N 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Inimese esteetiliselt kauni väljanägemise aluseks on korrastatud ja tasakaalus sisemus ja hea tervis. Seega kajastavad paljud naha probleemid sisemist tasakaalutust elundite töös, samuti võib olla takistatud qi vaba ja takistusteta voolamine, mis on hiina meditsiini teooria järgi tervise aluseks. Parandades kehas energia liikumist ning toetades siseorganite tööd, paraneb ainevahetus ja verevarustus, väljuvad jääkained ning keha ja ka nahk hakkab ennast ise tervendama.
Koolitusel õpitakse tundma erinevate nahaprobleemide tekkimise põhjuseid, tegema diagnostikat ning määrama ravi.
Teraapiana kasutatakse hiina meditsiini põhimõtteid järgivas kosmeetikas erinevate punktide mõjutamist, taimi, toitumise korrigeerimist ja erinevaid massaažiliike. Antud koolituse käigus õpitakse kasutama neist kolme esimest.
Koolituse edukalt läbinu saab tunnistuse ning on võimeline erinevate nahaprobleemide (akne, liigne naha kuivus, rasusus jne ) korral tegema esmase diagnostika ning määrama sobiva teraapia, samuti selgitama probleemi põhjuseid.

Koolitus toimub viiel järjestikusel neljapäeval: 3, 10, 17, 24 septembril ja 1.oktoobril kell 18-20

Lektor: Rene Bürkland

Koolituse tasu: 150 EUR

Osalema on oodatud kõik tegutsevad kosmeetikud, et täiendada oma teadmisi ja oskusi tööks klientidega, samuti kõik teised kes soovivad oma tervise või ilu heaks midagi kasulikku õppida.

Sarnastel teemadel