Helijooga töötoad
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Sept 06 P 14:00
2015 Sept 06 P 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Helijooga töötoad 

Kutsun teid helijooga tundidele.

Siin tegeleme maailma ürgalgedega, elementide ja energiate tasakaalustamisega, harmoniseerimisega, vabastame kehalisi plokke helide ja liikumisega, samas jätkame ka heliqiqongiga ja tśakrate, energiameridiaanide ja organite helide laulmisega.

✔Järgmised tunnid toimuvad: 6., 13 ja 20. septembril kl. 14:00

Ühineda meiega saab igal päeval, spetsiaalset ettevalmistust pole vaja.

Heli on võnkumine ja iga organ meie kehas omab oma võnkesagedust. Koos mängivad nad meie keha sümfooniat. Kui mõni organ on haige, muutub selle võnkesagedus – keha on „häälest ära". Harmooniline kõlamine tervendab ja häälestab meie organismi õigele lainele. Selle tulemusena paraneb üldine tervis, suureneb energiatase ja lisandub uut elujõudu

  • Praktilises töös me laseme kõlada helidel, teeme harjutusi hääle avamiseks, mille käigus toimub helidega enesemassaaz, teeme hingamisharjutusi, samuti kasutame eneseväljendamist läbi intuitiivse laulmise ja mängu muusikariistadel
  • Praktikas kasutatavad afirmatsioonid avavad meie potensiaali ja häälestavad meid harmooniale.
  • Liikumine hõlmab lihtsaid harjutusi, mis meenutavad qi gongi ja segatuna helidega, võimaldavad paremini tunnetada helisid kogu kehaga ja seeläbi juhtida energiavoolu oma organismis.
  • Tunni lõpus toimub väike HELIRÄNNAK (meditatsioon pikali) gongide, tiibeti kauside, kullukeste ja flöötide helidega.

Hääle- ja helipraktikad tervendavad keha ja hinge, avardavad meeli, aitavad saada enesekindlust, eneseväljenduse vabadust ja loomingulisust ja midugi ühislaulmise rõõmu.

JUHENDAJA Lilia Märtmaa 

✔OSALUSTASU 10 eur (tasumine kohapeal sularahas või ettemaksuna Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013, märkige osaleja nimi ja ürituse kuupäev)

makstes kahe korra eest 8.-

✔REGISTREERU ONLINE http://www.prosvet.eu/est/helijooga-registreerimine/
või tel. 559 30 551,  th@prosvet.eu

✔PALUN VÕTKE KAASA LAMAMISALUS JA PLEED (palun teatage, kui teil pole võimalik oma matti võtta, saalis on paar tükki olemas), riietuge mugavalt, võtke kaasa vahetusjalatsid või villaseid sokke, soovitavalt pudel vett ilma gaasita.

Alustame. 14:00
Üritus kestab 1,5-2 tundi

✔Aadress: Uus 19, NB! PÄÄSED SISSE SUUREST VÄRAVAST PAREMALPOOLT JA PÄRAST LÄHED HOOVIS VASAKULE MAJA TEISE OTSA)

http://www.prosvet.eu/est/helijooga-2/

https://www.facebook.com/events/351404435045945/

Sarnastel teemadel