Sügisvalguse ja Pööripäeva tähistamine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Sept 26 L 14:00
2015 Sept 27 P 14:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Sügisvalguse ja Pööripäeva tähistamine 26 – 27 septembril

Sufide pöörlemistants Polina Tšerkassova juhendusel laupäeval 26.sept. kl.14.00 Sufide pöörlemistants on müstiline praktika, mida praktiseeritakse iidsetest aegadest kuni tänapäevani. tähistame pööripäeva sufide spiraalse liikumise, hingamispraktikate ja südame müstilise tantsuga. Juba üks sema ehk pöörlemise taotlus on sarnane sügise pööripäeva omaga – tasakaal ja keskmes olemine. Tseremooniat viib läbi antropoloog ja muusik Polina Tšerkassova, kes õppis aasta aega Türgis sufide praktikaid ja muusikat, ning osales 99 ööd ja päeva kestvas tseremoonias. Kaasa palun võtta mugavad riided ja sokid(!!). 

26 septembril kl. 18.00 Helirännak – hingamiskontsert Lilia Märtmaa, Deniss Vinogradovi, Polina Tšerkassova ja Tiia Lõokese juhendusel
Viime teid helilisele rännakule, sukeldudes ravivatesse vibratsioonidesse. Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse.
Kontserdi ajal on võimalik lebada mõnusalt madratsitel ja mattidel. Sellel elavate helide kontsert-rännakul juhendab Tiia Lõoke algul rütmilise hingamise abil kontserdil avanema oma sügavamal peidus olevatele tunnetele ja vaimenergiale.

Pühap. 27 septembri hommikul kl.8.00 Stiihiate tants Lilia ja Denisi juhendusel. Saad nautida suurepärast võimalust – tantsimist elus helide järgi – trummid, gongid, digeridoo, flööt ja teised muusikalised instrumendid. Samaaegselt helide ja liikumisega on teil vöimalik läbi töötada ja tantsida erinevad loodusstihiate omadused ning laadida end nende energiaga.

27 sept kl.10.00 Stressist vabastamise helimassaž Lilia ja Denisi juhendusel. Kontsert-helimeditatsioon. Sul on võimalus tunda helivibratsioone oma kehas ja see on kõige ehtsam helimassaaži seanss! Füüsilisel tasandil toimub energeetiliste plokkide eemaldamine lihastest, parandades seeläbi keha kaitsemehhanismide tööd. Heli massaaži tervendav mõju põhineb asjaolu, et meie keha organid, omades võnkesagedust, resoneeruvad instrumentide helidega ja hakkavad vastuseks vibreerima. Kerge vibratsiooni tulemusena soontes ja kapillaarides paraneb vereringe, mille tulemusena lihastest vabaneb pinge, inimene lõdvestub ja sukeldub meditatiivsesse seisundisse ning organism hakkab taastama ja tugevdama oma immuunsüsteemi. Massaaž äratab organismi enesetervendavad jõud. Helid abistavad leida ebekõlad meie sees ja häälestada kogu organismi ühtsele lainele. Emotsionaalsel tasandil toimub lõõgastumine, mis toob kaasa harmoonia ja rahu saabumise. See helimassaaz on suurepärane anti-stress vahend!

Ürituse hind: 99 eur registreerumisel enne 16 septembrit. Registreerumisel peale 16 septembrit hind 120 eur.
Hind sisaldab: osalemist kõigis 4 töötoas, 1 voodikohta toas ja maitsvat taimetoitu (4 söögikorda).
Algallika keskuses on 2, 3 ja 4 inimese toad – kiiremad registreerujad saavad valida paremad toad!

NB! Sügisvalguse üritusel ei tarbita alkoholi.

Registreerumiseks palun tasu 50€ OÜ Teine Tee kontole EE944204278603320902 Krediidipangas, selgituseks "Sügisvalgus 26-27.09" ja saada oma kontaktandmed, osalejate nimed ja majutussoov alloleva vormi kaudu. Registreerimstasu jääb ettemaksuks.
Registreerumistasu ei tagastata osalemisest loobumisel hiljem kui viis nädalat enne kursuse algust või kohale mitteilmumisel.

Loe Lähemalt: http://www.algallika.ee/sugise-valguse-pooripaeva-tahistamine-26-septembril-algallika-keskuses/

Registr. algallika@algallika.ee

www.voog.ee

www.algallika.ee

Sarnastel teemadel