Tantra-avastades seksuaalsust ja enese naudinguid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Jaan 07 N 19:00
2016 Jaan 10 P 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

TANTRA – AVASTADES SEKSUAALSUST JA ENESE NAUDINGUID

7. jaanuar (19:00) - 10. jaanuar (18:00)

Tantra on kõik. Tantra on vabadus. Seega ka energia, mis voolab meie sees. Kuidas me seda avame, kui meil pole kaaslast? Alati leiab tantra selleks võimaluse, kuidas kogeda naudingut, praktiseerides üksi või koos grupiga. Ja sa saad erilise tundmuse osaliseks, õpid oma sisemust avardama. Ületad oma hirme ja avastad oma meelesisundeid, mis on kas uinunud või avanemata.
See kursus on mõeldud sulle kui soovid arendada oma seksuaalsust. Kui vajad teadmisi, kuidas ellu tuua rõõmu ja rahulolu.


Avastades enda meelemustreid, soovid, et sinu kõrval oleks sulle sobiv kaaslane, olles ise väega laetud. Tahad, et sinu elus ei langeks seksuaalsuse voog, siis tule kogema eriliste praktikate ja rituaalide väge.

Tule ja saa puudutatud Tantra rituaalidest! Naise austamise rituaal-naise hinge puhastaja ja väestaja. Koged ka tantra viie elemendi rituaali ( 5 element on kujutluses).


Sellel kursusel praktiseerid seksuaalseid harjutusi, mis avavad sinu olemuse. Koged loitsu ja rituaali väe olemust.Tantsid koos nelja elemendiga. Avad partneri leidmise rituaali väe. Koged erinevaid tantristlikke massaaže.Julged olla sina ise. Õpid hea armastaja oskusi. Ületad kadeduse ja hüljatuse tunnet. Õpid juhtima oma sisemist seksuaalust.

Prakitseerid tantristlkku joogat ja chi kungi. Koged aghora tehnikaid.
Tantra ja vaimsus. Religioosne ja mittereligioosne vaimsus Kašmiiri Šivaismis. Vaimsus ja Avesta astoloogia: igaühe individuaalne suhe vaimsusesse läbi astroloogilise sünnikaardi. Kiindumusstiilid ja nendest tulenevad armu suhete tüübid. Suhtesobivustest. Saad teada, miks on oluline ka füüsiline pool tantras ja kuidas seda tugevdada ja vaimusega ühendada.


Meie praktika on Shaktistlik ja shivasitlik käsitlus. Shaktism, kus on keskmes naise seksuaalne aktiivsus ja Shivaistlik, kus olulised psühhotehnilised oskused.


Praktiseerid yoni ja lingami meie poolt väljaarendatud rituaalseid massaaže.(rahulikud , õrnad ja sügavad, mis avavad sügavuse), naiste rindade ja pea massaaž, meeste kõhu ja peamassaž.. Meie massaažid on tehnilised ja täpsed, need loovad väga võimsa energeetilise laine. Kaotavad ära nn. haigettegevate massaažide mõju ja emotsionaalse hirmu"saagivad, robustsed, valutekitavad meetodid".

Kui tunned tantra kutset, siis anna endast märku ja kirjuta meile vastused, mis on vajalikud grupi loomiseks. Põhjalikud vastused annavad meile hea eelduse sind kutsuda rituaalile. Pilt sinust avab su olemuse. Mõnikord on oluline ka kohtumine, et tunda sinu sügavaimat olemust. Me alati valime grupi, et tagada edasiliikumine ja harmoonia.

ANKEET
Sinu kokkupuude tantraga ja rituaalidega?
Milliste igapäevaste praktikate ja tehnikatega sa hetkel tegeled?
Sinu olemus. Maailmavaade
Sinu oskused,mida on sul teistele pakkuda?
Mis on sinu hirmud?
Sinu julguse piirid/ läheduse ja intiimsuse suhe
Mida soovid enda jaoks kogeda?
Kas vajad veel enda kohta olulist lisada...
Sinu nimi, telefon, e mail , sünniaeg (päev, kuu, aasta, koht, kell)
Kas sööd laagi ajal taimset või lihaga toitu, ja kui on lisaks veel erilisi toitumisharjumusi.?
Sinu ilus pilt.


Saada ankeet hiljemalt 30 detsembriks 2015!


Kursuse hind enne 30. detsembriks 240€,

hiljem 270€ (kinnitades seda 140€ ettemaksuga, millest 70€ on tagastamatu, juhul kui sa ei tule). Sisaldab ööbimist, sauna, väga head ja palju erilist toitu.

Asukoht
Pärnumaa, Varbla vald, Selja küla, Leesoja talu

        Lisa saad lugeda www.leesoja.ee

           Voogu loovad thule ja Erik

Sarnastel teemadel