Puhta Potentsiaalsuse Seaduse õpituba vabastava hingamisega Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Nov 11 K 18:15
2015 Nov 11 K 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

Oleme põhiolemuselt puhas teadvus – lõpmatu, piiritu, puhas rõõm. Oma olemuslikult loomuselt oleme puhta potentsiaalsusega üks. Olen kvantsupp, mis on pidevas loomises. Minu Mina on üks puhta potentsiaalsuse väljaga. Minu sisemiseks toetusobjektiks on mu enda vaim, mitte välised pidepunktid. Toetudes objektidele, olen hirmul ja tunnen vajadust kontrollida. Toetudes oma vaimule, olen keskmes. Minu tõeline põhiolemus on kõrgemal väikesest egost. Ta on kartmatu, ta on vaba; ta on immuunne kriitika suhtes; ta ei karda ühtegi väljakutset. Ta pole kellestki madalamal ega kellestki kõrgemal ja ta on maagiline, saladuslik ja võluv.


/Deepak Chopra/


Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: http://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/


Õpituba on pühendatud Deepak Chopra raamatus "Edu seitse vaimset seadust" käsitletud Puhta Potentsiaalsuse Seadusele, mille kohaselt oleme üks kõigi võimaluste väljaga, lõpmatu loovuse ja tarkuse kehastusega, mille kogemiseks tuleks püsida iga päev mõni aeg vaikuses, viibida looduses, hoiduda hinnangute andmisest ja mediteerida igal hommikul ja õhtul.
Tutvume, teeme seaduse selgeks teoreetiliselt, õpime seda tundma aktiivmeetodil ja lõpuks hingame vabastavalt, viies uued tõed oma alateadvusesse. Pärast hingamist jagame kogetut ja teeme lõpetuseks väeringi.


Õpituba toimub Hingamisstuudios.


Juhendab ja hingamist toetab Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro.


Aeg: 11.11 kell 18.15-20.30.


Kaasa võtta: magamiskott/tekk pealevõtmiseks ja pudel vett ning soovi korral villased sokid jalga ja midagi pehmet pea alla.


Hind: 14 €, kui see jääb ainsaks osalemiskorraks. Mida rohkematel kordadel osaletakse, seda vähem maksab üksikkord.
Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.


Palume oma tulekust teada anda:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kujutis: Linux Fractals


Vabastava hingamise rühmaõhtute eelis on koosloomises sündiv sünergia, kõrgem energiatase, rühmaliikmete vastastikune toetus ja rikastavad kogemused. Kui aga eelistate privaatsust, ainult endale suunatud tähelepanu ja toetust, tasub mõelda individuaalseansile (37-41 eurot).

Sarnastel teemadel