"Ajurveeda praktilised nõuanded: soovitused sügiseks ja talveks" ajurveeda arsti Monika Rajesh Mohan (India) avalik loeng
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Nov 11 K 18:30
2015 Nov 11 K 20:00
Europe/Tallinn

Tere, kallid sõbrad!

11.novembril 18.30 - 20.00
toimub ajurveeda arsti
Dr Monika Rajesh Mohan (India)

avalik loeng
"AJURVEEDA PRAKTILISED NÕUANDED: SOOVITUSED SÜGISEKS JA TALVEKS"
(inglise keeles, tõlge eesti keelde)

Sügis on käes. Õhutemperatuur on langenud, sajavad vihmad, puhub külm tuul ja iga päev muutub lühemaks. Varsti saabub talv aga me endiselt ei ole veel selleks valmis...

Kuidas hakkama saada? Kuidas kohaneda muutunud keskkonnatingimusteks? Kuidas olla terve ja aktiivne sellel perioodil? Kuidas me saame aidata oma organismi kohaneda ja tõhusalt toimida?

Pöördudes abi järgi Ajurveeda poole, saame teada, et võti eduka keha kohanemiseks sügiseks ja talveks on looduse rütmidega tasakaalu leidmine !
Kui te saate oma ellu viia mõned lihtsad ajurveeda põhimõtted, siis olete valmis 100% taluda seda hooajalist üleminekut ja täiuslikult nautida igat päeva!

Ajurveeda doktor Dr Monika Rajesh Mohan (India) annab meile praktilised nõuanded sügiseks ja talveks, vastavalt vanusele ja Teie vajadustele.
Samuti Te saate esitada küsimused ja saada õiged soovitused.
Kokkupuude ajurveeda teadmistega annab meile jõudu ja võimaluse muuta nii oma kui ka meie laste elukvaliteeti.

Mis on ajurveeda?
Ajurveeda on aja võimule allumatu teadus pikast ja tervislikust elust, India Veeda kultuurist pärit ning kõige iidne tervise hoolekande süsteem maailmas. Seda praktiseeriti Indias üle 5000 aasta ning praegu praktiseeritakse üle kogu maailma. Sanskriti keelest tõlgituna tähendab see "teadus elust".

Ajurveeda eesmärk - toetada ja tugevdada meie tervist, ilu ja elujõudu. Seepärast avaldab Ajurveeda mitte ainult lühiajalist mõju meie organismile, vaid toetab pikaajalist eesmärki hinge ja ihu balanssi ninA4rk - toetada ja tugevdada meie tervist, ilu ja elujõudu. Seepärast avaldab Ajurveeda mitte ainult lühiajalist mõju meie organismile, vaid toetab pikaajalist eesmärki hinge ja ihu balanssi ning harmooniasse viimist.

Läbiviimise koht: Tartu Lasteaed Naerumaa (Tiigi 25, Tartu, 1.kor.)

Aeg: 11.novembril Kolmapäeval 18.30 - 20.00

Maksumus: 3 eurot

Registreerimine: Võib lihtsalt kohale tulla, kuid hea oleks teada osalejate arvu, seega oleme tänulikud, kui panete end kirja www.artofliving.org

Olge terved,
Veronika Krassavina
Art of Living
Tel. (+372) 55664068
veronika@artofliving.ee
www.artofliving.org

Sarnastel teemadel