TRE-lõdvestustehnika õpitoad
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 01 E 16:00
2016 Veebr 01 E 17:30
Europe/Tallinn

      TRE- lõdvestustehnika õpituba

Müürivahe 17-1 Avaja keskuse hubases saalis.

Kohtume 1., 8., 15., 22., 29. veebruaril kell 16.00-17.30

Meie kehasse kuhjuvad aja jooksul kogetud pinged, stress ja emotsionaalsed üleelamised. Keha on nagu anum mis saab täis ja vajab tühjendamist.
TRE-lõdvestustehnika pakub sulle seda võimalust.


TRE-lõdvestustehnika on enesetervendusmeetod, kus lihtsaid harjutusi kasutatakse selleks, et vabaneda kehasse kuhjunud pingest ja stressist. TRE harjutuste süsteem tekitab kehas õrna vibratsiooniprotsessi, mis pikkamööda, alustades puusapiirkonnast ja liikudes üle kogu keha, vabastab kõik kehasse kinnijäänud blokeeringud.
Teame, et loomad kasutavad ohuolukorrast väljumisel instinktiivset sügavat värisemist. Värisemine ja vibreerimine on ka inimese loomupärane ning instinktipõhine reaktsioon stressirikkasse olukorda sattumisel. See on keha loomulik väljendusviis vabanemaks üleliigsest koormusest. Paraku aga oleme oma kasvatuse ja ühiskonnareeglitega oma loomuomase värisemisoskuse alla surunud, kuna värisemine on eeldatavalt nõrkuse märk. TRE–lõdvestustehnika abil saame oma instinktipõhise reageeringu taastada.


Loe pikemalt TRE-lõdvestustehnika kohta http://sirendus. blogspot.com. ee/p/tre-lodvestustehnika.html


Harjutusi teeme paljajalu või libisemiskindlates sokkides. Selga pane mugavad, liigutamist lubavad riided. Matid ja pleedid on kohapeal olemas.


Kohtume 5-el korral. Selle aja jooksul saad selgeks harjutused ja õpid toime tulema oma keha võimalike reaktsioonidega. Seejärel saad hakata TREd iseseisvalt tegema.

Palun registreeri end 27. jaanuarini sirendus@gmail.com


Osaluspanus 15.- korra eest. Tasuda saab kohapeal


Vaata ka www.myyri.ee


Kohtumiseni!

 

Sarnastel teemadel