Selgeltnägemine, mis see tegelikult on... sinu tunnetused ja tajud........
Tegevus » Individuaaltöö
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 01 E 10:00
2016 Aprill 01 R 17:00
Europe/Tallinn

MIS ON TEGELIKULT SELGELTNÄGEMINE JA KUIDAS SEE TÖÖTAB?

KAS SEDA ON VÕIMALIKK ÕPPIDA? 

Selgeltnägemine - see on informatsiooni saamine ühisest infoväljast läbi Sinu tunnetuste ja tajude. Kas seda on võimalik õppida? Jah on, samuti nagu auto juhtimist  või võõrkeele omandamist. Vaja on soovi, kannatust ja aega. 

Me kõik oleme võrdsed.... tunneme ja tajume ühtemoodi, kuuleme ja näeme, usaldame ja aktsepteerime. Meid eraldab vaid suhtumine ja ego. 

Kursustel õpime koos lihtsaid ja läbi aegade sissetöötatud tehnikaid, et oma tunnetusi, nägemisi, tajumisi ja teadmisi lihvida, esile tuua, usaldada ja tunnistada.

Kursuse juhendaja Teresa Mängel - Olen õppinud universumi seadusi tundma ja nendega töötama 9 aasta jooksul kõikvõimalikel koolitustel. Nüüdseks olen  lõpuks saavutatud oma eesmärgi - kaitsesin oma diplomitöö ja käes on doktori kraad Moskva Rahvusvahelisest Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemiast. Loe lisa kodulehelt.

Olen saanud Akadeemia õppejõudude poolt pühitsused, eraldi väljaõppe ja spetsiaalsed oskused oma teadmiste jagamiseks ja info edasi andmiseks.  Olemas on ainuesindaja õigused Eestis.

Kursuste kava vaata siit www.taevasjamaa.ee/ programm

Kõik kuue astme edukad läbijad saavad sertifitseeritud diplomi Moskva Rahvusvahelisest Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemiast. 

Kõik koolituspäevad on õpilastega individuaalsel kokkuleppel vastavalt võimalustele ja võimetele. Grupid on väikesed 2-4 inimest.

Antud õppematerjalid sobivad ideaalselt ka tavainimestele, kes soovivad oma elukvaliteeti parandada, oma pereliikmeid, lähedasi või tuttavaid toetada. 

Hetkel juba registreeritud päev 1 astme kursuseks:

31 jaanuar, pühapäev 10.00 -17.00

Anna märku, millal soovid õppima tulla. Paku välja oma kuupäev. Sobib ka individuaalõpe, tule koos sõprade või perega. 

Kohtumisteni!

Asume Tulika 19, A korpus 4 korrus.

info@taevasjamaa.ee, tel 55903155

Facebook 

www.taevasjamaa.ee

Sarnastel teemadel