Jooga harmooniline hingamine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 06 L 10:00
2016 Veebr 07 P 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Jooga harmooniline hingamine

6. ja 7. veebruaril 2016, juhendajaks Maaja Zelmin

Jooga harmooniline hingamine on hingamise viis, kus inimene kasutab kogu oma hingamise potentsiaali. Õppides tajuma kõhuhingamist, roietega hingamist ja ülakopsu hingamist ning läbi tunnetuslike harjutuste avastades hingamise harmoonilise kooskõla . Tavaliselt me ei teadvusta oma hingamist ja kasutame vaid osa oma potentsiaalist. Samas on keha, hingamine ja meel omavahel tihedas seoses. Näiteks ärritunud olekus muutub meie hingamine kiireks ja katkendlikuks, rahulikus keskendunud olekus tüüneks ja vaikseks. Hingamises peegeldub nii meie meele kui ka tervise seisund. Harmooniline hingamine võimaldab meil tasakaalustada neid mõlemaid aspekte. Hingamine läbi lõdvestuse ja teadvelolu on värav selgesse ja tasakaalustunud meeleseisundisse.

Vaata ka www.harmoniousbreathing.com

Kursus toimub Tallinnas, koha täpsustame vastavalt osalejate arvule hiljem. Palume oma osavõtu soovist varakult teada anda maaja.zelmin@gmail.com
Osalustasu 45 eurot

Maaja Zelmin on tänapäeva suure Dzogtšen meistri Chögyal Namkhai Norbu õpilane 1992 aastast. Temast sai rahvusvaheliselt autoriseeritud esimese tasandi Tiibeti Jantrajooga juhendaja 2005 aastal ja teise tasandi juhendaja 2010 aastal. Hetkel on ta ainus autoriseeritud Tiibeti Jantrajooga õpetaja Eestis. Ta on jantrajooga kursusi juhendanud ka Norras,Rootsis, Soomes ja Lätis.

Maaja Zelmin on ka rahvusvaheliselt autoriseeritud Klassikalise jooga (baseerudes põhiliselt Kṛṣṇamacarya traditsioonile, kus prioriteediks on inimese individuaalsus ja sellest lähtuvalt siis ka harjutused) juhendaja ning ta on tegelenud aktiivselt jooga õpetamisega üle 20-ne aasta.

www.maajajooga.ee

Sarnastel teemadel