"Lamamisdisko"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 12 R 19:00
2016 Veebr 12 R 23:00
Europe/Tallinn

 

∙●✸ LAMAMISDISKO ✸●∙

Tervendavad Helid, Uus 19


Teeta lainete kogemus, kontsert + dj set

Meie päevil kaotab muusika üha enam oma väärtusest, muutudes sageli lihtsalt lärmiks või teisejärguliseks fooniks, vahendiks mõtetest pääsemiseks või põgenemiseks iseenda eest. "Lamamisdisko" peab sellist suhtumist ebaõigeks ja lubamatuks. Ühesõnaga on selline olukord nagu ilma maitseta toidu kasutamine. Meie missioon on: Muuta seda olukorda ja pakkuda alternatiivseid ettevõtmisi, kus muusikat on võimalik kuulata teisiti.

_______________________________________________________

„Lamamisdisko" kutsub teid ebaharilikule üritusele, kus puuduvad istekohad ja külastajatele
pakutakse kuulata loomingut lesides. Me tahame jõuda inimese tegelikku olemusesse, kutsudes rännakule läbi helide särava maailma teie enda Mina. Seda kõike väga mugavas seisundis : lamamismattidel, padja ning pleediga, olles mõnus ja rahus, sulgedes silmad ja nõnda peitudes kogu ümbritsevast maailmast. Järgi jääb ainult muusika ja Teie. Teist saavad eneseuurijad, kogete helide ja meloodiate maitset, läbi elades oma sisemist rõõmu ja õnne olemust. Meie hoolitseme teie helide keskkonna eest! "Lamamisdisko", see on suurepärane terapeut.

Suur Tesla ütles: „Kui te tahate õppida tundma maailmaruumi saladusi, mõelge energia mõõtmise ühikutes, sageduses ja vibratsioonis."

Kõik, mis meid ümbritseb, võngub oma sageduses, alustades väikseimatest aatomitest ja molekulidest meie kehades kuni täheparvedeni galaktikas. Nõnda samuti töötab meie aju teatud diapasoonis. Eksisteerib viis erinevat sagedust, millel võib meie aju töötada.: beeta-lained, alfa-lained, teeta-lained, delta- ja gamma-lained. Nad kõik vastutavad erinevate seisundite aktiivsuse eest meie igapäevases elus. Ja selleks, et elada ja funktisoneerida ideaalselt, peaks meie aju saama neid kõiki erinevaid laineid, alustades lühikestest alfa- kuni pikkade delta-laineteni.

"Lamamisdisko" annab suurepärase võimaluse lühikese aja jooksul läbida kõiki neid staadiume alustades pindmistest kuni väga sügavateni teeta- ja delta-laineteni
Teeta faas – see on väga sügava lõdvestuse faas. Sel ajal aju võnkesagedus aeglustub 4-7 võnkeni sekundis. Teeta-lained kuuluvad meie alateadvusele, nad vastutavad meie aju selle osa eest, mis asub teadvuse ja ja teadvuseta osade vahel. See on koht, kus me hoiame oma mälestusi ja läbielamisi. Kui teeta-lained on ülekaalus, siis tunneb inimene loomingulise potensiaali impulssi ja inspiratsiooni ning tema läbielamised kannavad kõrgendatud vaimset loomust.
Igapäevaselt inimene siseneb teeta-lainetesse igal õhtul sügava unega. See seisund kestab umbes 30 minutit. Helide abil on võimalik seda aega pikendada kahe tunnini ja rohkem võnkuda unistuste ja reaalsuse vahel.

_______________________________________________________

TEETAKONTSERT:

P0RT - helieffektid
ALEKSANDR KOHHANTŠUK / kitarr, heliefektid
DENISS VINOGRADOV / helieffetkid, perkussioon, ülemhelid,

LAINETE MUUSIKA:
P0RT - unorreseased mix
DENIS TAPECUT - kõrge teaduse mix (ambient ja neo klassikaline muusika)

_______________________________________________________

PILETID:

15.- eur, registreerides sõpradega 12.- eur igale inimesele
Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

PILETITE LOOSIMINE:

https://www.facebook.com/events/1075377539193532/

REGISTREERU
http://goo.gl/forms/1rTHsqhlgg
või tel. 562 852 29, info@helid.ee

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

Kontsert toimub 12. veebruaril kl. 19:00, kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

AADRESS
Tallinna Vanallinnas, Uus 19, NB! tuled jalgväravast hoovi sisse ja lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks, vasakul, viib otse meie saali.

INFO: tel. 562 852 29, info@helid.ee

https://www.facebook.com/events/1075377539193532/

Sarnastel teemadel