Värvide Külluslik Müstiline Maailm, Hinge Värvused
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 21 P 12:00
2016 Veebr 21 P 15:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VÄRVIDE KÜLLUSLIK MÜSTILINE MAAILM. HINGE VÄRVUSED.

Pühapäeval 21. veebruar kell 12.00 Tartus, W. Struve 4.

Sellel erilisel pühapäeval tuleb meile külla haldjakunstnik Ülle Papagoi. See, mida meile Ülle jagab ja räägib on ta elutöö, alates juba viiendast elu aastast peale, kui ta nukkudele asus kleite tegema, kõik on omal nahal ja teoorias läbi tunnetatud-katsutud. Igal tasandil. Iga päev. Nüüd on aeg seda teistelegi jagada! :)

Uurime, tajume, kogeme ja vaatleme vahetult imepäraseid värve ja värvusi, mis meid meie Maapealsel visiidil saatmas on. Järjest enam lubame endil sukelduda ja teema avab ennast aina enam ja enam..... Tasapisi, meie teadvuse avardudes, saame tõdemuse osaliseks värvuste tegelikest ülesannetest e. teisisõnu, millest keegi ei räägi- toonide ja tonaalsuste esoteerilisest vaatenurgast.

Uurime, kuidas värvide abil end väestada ja tuua ellu kõike suurepärast, mida ainult soovime. Küllust, tasakaalu, armastavat partnerit, kirge, edu, raha, sõprust, tarkust, rahulikku meelt, ideevälgatusi,jne., jne.

See kõik on lihtsamast lihtsam, kasutades valgusspektri abi. Mänguline, avatud silmadega meditatsioon avardab veelgi meie maailma tajumisi, aidates ka lahtiste silmadega sügavalt kogeda meid
ümbritsevat.

Värvid meie elus on sama vajalikud nagu TOIT, PEAVARI ja värske ÕHK. Sukeldume värvuste imepärasesse maailma, kus selguvad ka igale meist just praegusel momendil vajalikud toonid ja tonaalsused.

Haldjakunstnik Ülle: " Kui vabanesin aastaid kestnud kinnijäänud kuvandist, mis värv mulle sobib ja meeldib (selga ja koju, kontorisse, milleks oli ikka ja alati tumesinine), hakkas minu ellu jõudma pärale ja juhtuma palju imepärast, millest tolle hetkeni ainult unistanud olin!"

Värvidest, mustritest, kujunditest, riietest, kangastest, ehetest, jne., juttu tulebki. ESOTEERILISEST VAATENURGAST. Soovijatele kanaldan nende sõnumi. Loon isikliku moejoonise, väepildi, mis aitab oma kujundite-värvidega kandjat. Erilises seisundis on loodud väga kaitsvad ja toetavad rõõmuhaldjad, mis sobivad autosse, ukse kohale, rinnale, endale või sõbrale. Ka meestele leidub siin haldjasärke.

Väga armastatud ja praktiliselt kasutatavad on haldjasärgid, haldjamantlid, lillekleidid, haldjasabad-seelikud, väemaalid siidil ja lõuendil. Lisaks tulevad kaasa kristallehted, et kaunitare väestada peaehete, diadeemidega ja tasakaalustavate kõrvarõngastega. Ülle loomingut on võimalik soovi korral endale soetada. smile-emotikon Saadaval on ka värskelt saabunud uue aasta loomiseks vajalikud manifesteerimiskaardid.

NB! Tasakaalukeskus korraldab kevadel huvilistele haldjate ja loodusvaimudele suunatud kursuse, mis toimub esialgse kava kohaselt väljaspool Tartut, loodusele lähemas paigas. Miks mitte juba nüüd soetada endale üks temaatiline haldjamantel või - muu rõivaese. smile-emotikon

Tutvu ja avasta ennast uues, teadlikkust avardavas võtmes. Värvi end värvustesse ja Elu armastab Sind igati. Paljuküsitud-ja lauldud küsimus:"Mis värvi on armastus?", leiab vastuse.

Ülle väidab, et tajub ja näeb haldjaid, nendega seonduvaid helisid, pilte, haldjatolmu, ja tal on tõsi taga. Kas kuuled haldjate ebamaist laulu kõrvu paitamas? Loe pikemalt sündmuse kohta www.tasakaalukeskus.ee

Osaluspanus 20 EUR. Vajalik eelregistreerimine.

 

Sarnastel teemadel