Seksuaalenergia ehk Eluenergia - Naiseks olemise alustala
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Märts 21 E 18:00
2016 Märts 21 E 21:30
Europe/Tallinn

Armas Väekas Naine

Oled Sa mõelnud, mida tähendab Sinu jaoks Seksuaalenergia? On see midagi, mis ehk sisaldab pelgalt seksuaalsust ja intiimsust, seksi? Või on see siiski midagi palju enamat? Midagi, mille kohta võib öelda Eluenergia? Elu Energia, mis sisaldab endas paljutki – meid toetavat ja kandvat Väge, seda sisemist sära ja energiat, seda miskit meis endis, mis paneb meid edasi liikuma – sisemist Jõudu ja Tugevust? Ühesõnaga kõike, mille kohta võib öelda: Naiseks Olemise Alustala?

Oled oodatud osalema Naiste VäeKoolitusel, mis on esmakordne ja sündinud Naiste Väeringist. VäeKoolituse teemaks on Seksuaalenergia ehk Eluenergia kui Naiseks Olemise Alustala. Ka teeme Väeõhtul läbi paar erinevat harjutust, mis aitavad vabastada keha vanadest blokeeringutest. Harjutuste käigus ja lõppedes – hetkelises puhkeseisus - kogeme me, mis me kehas toimub. Sellest tulenevalt, on hea, kui Sul on võimalus kanda riietust, mis toetab Sinu naiselikku poolt ning ka Sinus eksisteerivat Seksuaalenergiat kui Eluenergiat. Ent samas on oluline, et see riietus, mida Sa kannad, on ka selline, milles tunned nii harjutusi tehes kui üldse terve õhtu end mugavalt ja hästi.

Õhtu läbiviijateks on Rikka Toman ja Tea Vesik, toetajaks Liisi Tepandi.

Ühtlasi, õhtu eestvedajatel Teal ja Rikkal on Sulle ka palve. Nimelt, võta palun kindlasti kodus veidikene aega, ja mõtle enda kohta väike enesetutvustus. Abiks Sulle on siinkohal järgmised küsimused:
- Mis on Sinu kitsaskohad – olgu siis füüsilised või vaimsed?
- Palun kirjelda, mida need kitsaskohad takistavad Sul saamast, saavutamast? Mis on see, mida on Sul raske realiseerida Sinus peituvate kitsaskohtade tõttu?
Nendele küsimustele vastates, ole palun endaga üdini aus – ainult nii saab võimalikuks see, et sünnib just täpselt selline muutus, mida Sa tegelikult soovid. Sest kui väänad tõde või salatsed, (salgad ennast,) on tulemuseks moondunud muutus. Oluline on mõista ja olla teadlik meis peituvast Seksuaalenergia väest ja mõjust meile – tea, et Seksuaalenergia kui Eluenergia, mille me endas käivitame, on hästi võimas ja loov, mistõttu kõik, mida me selles energias olles mõtleme ja ütleme, ka realiseerub.

Toimumiskoht on Almer Jansu Stuudio Kadriorus, Koidula 13-6. Koguneme kell 18.00-18.30. Ametlik lõpp VäeKoolitusel on kell 21.30 ja järgnev pooltund kulub tavapäraselt särasilmsete Naiste arutelu lõpetamiseks.

Külluse-energia on 25 eurot.
Selle eest tasume ruumi renditasu ja ka täname õhtu läbiviijaid.

Osalejate arv on piiratud. Ootame kõiki, kes soovivad oma kohalolekuga panustada, kogeda ja jagada kogetut.
Palun anna oma osalusest teada, märkides FaceBook'i eventil (veeb: https://www.facebook.com/events/160386061014436/) ´going´ või saada kiri e-postile: interpretml@gmail.com.

Tänan Sind!

Sarnastel teemadel